Bláznivá, zatracená láska 2011 Online CZ Titulky

Bláznivá, zatracená láska 2011 Online CZ Titulky

★★★★☆

Bláznivá, zatracená láska má skóre 8,8 z 10, na základě 2131 recenzí



Čtyřicetiletý Cal Weaver prožívá svůj sen – má dobrou práci, hezký dům, skvělé děti a za manželku lásku ze střední školy. Když ale zjistí, že ho jeho žena Emily podvádí a chce se s ním rozvést, jeho „dokonalý“ život vezme rázem za své. A co je horší – Cal se ocitne ve světě svobodných, jenže sám už několik desítek let nerandil, a tak zažívá jeden neúspěch za druhým. Volné večery tráví sám v místním baru, kde utápí špatnou náladu. Cala vezme pod ochranu Jacob Palmer – pohledný sportovec lehce po třicítce. Aby Jacob Calovi pomohl zapomenout na jeho ženu a začít nový život, otevře mu zcela nové obzory: flirtující ženy, pánské jízdy a také nový styl. Cal a Emily nejsou jediní, kdo hledá lásku. Calův třináctiletý syn Robbie se zamiloval do sedmnáctileté chůvy Jessicy, která si zase myslí na Cala. Navzdory Calovu „znovustvoření“, jeho srdce nelze předělat a zdá se že právě to ho stále vede tam, kde začal.


Bláznivá, zatracená láska 2011 Online CZ Titulky

Bláznivá, zatracená láska

Podrobnosti


Původní název : Bláznivá, zatracená láska
Země : Monako
Délka : 166 minut
Jazyk : interlingue (ie)
Žánr : erotický thriller
Režie : Barnie Ogochukwu
Scénář : Darrius Ciena

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Asil Tiayana, Shabbir Suvi
Hudba : Retaal Risharn
Produkce : Amie Presley
Kamera : Mame Soufiane
Kostýmy : Atul Deangelo

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Tips Industries
Premiéra : USA 13. leden 1972
Distribuce : LVN Pictures
Tržby : 49 549 164 USD
Rozpočet : 42 987 352 USD

Bláznivá, zatracená láska - SledujFilmy.Online
Láska nebeská Popis: Láska nebeská, nová romantická komedie ve stylu Čtyři svatby a jeden pohřeb, Notting Hill a Deník Bridget Jonesové, nás zavede do současného předvánočního Londýna, kde se odehraje příběh skládající se z mnoha nádherných milostných historek - někdy romantických, někdy smutných, někdy pošetilých.
Bláznivá, zatracená láska, Sleduj filmy online zdarma na ...
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Bláznivá, zatracená láska (2011) online ke zhlédnutí ...
Bláznivá, zatracená láska Čtyřicetiletý Cal Weaver (Steve Carell) prožívá svůj sen – má dobrou práci, hezký dům, skvělé děti a za manželku lásku ze střední školy. Když ale zjistí, že ho jeho žena Emily (Julianne Moore) podvádí a chce se s ním rozvést, jeho „dokonalý“ život vezme rázem za své.
Bláznivá, zatracená láska (2011) | OnlineFilmy.net ...
Obsah Čtyřicetiletý Cal Weaver (Steve Carell) prožívá svůj sen – má dobrou práci, hezký dům, skvělé děti a za manželku lásku ze střední školy.
Bláznivá, zatracená láska - film online | FILMTORO
Tomáš Vyskočil ohodnotnil Bláznivá, zatracená láska 2011 Horkosladka kombinace Americke krasy a Lasky nebeske s nejprekvapivejsi pointou v romantickem filmu co znam.


Český Dabing. Cz titulky. Download. MP4. Český Film. Česká. Film online. Zdarma. Cz dabing.. 4k blu ray. Watch Free. Ke shlédnutí. Ke Stažení. Ulozto. BDrip. 720p.1080p. České. Celý Film. Hd. Stream. Sleduj Filmy. iPad. DVDrip. Full Movie. Ke Shlednutí. Avi. iPhone. Stáhnout. 480p