Neuvěřitelný život rockera Coxe 2007 Online CZ Titulky

Neuvěřitelný život rockera Coxe 2007 Online CZ Titulky

★★★★☆

Neuvěřitelný život rockera Coxe má skóre 5,9 z 10, na základě 8646 recenzí



Kdyby Dewey Cox skutečně žil, prošlo by jeho ložem přes čtyři stovky dívek a paní, zplodil by přes třicet dětí a třikrát by ochutnal vlastní svatební koláče. A nejen to. Kdyby Dewey Cox žil, zcela jistě by se stal jednou z největších rock'n'rollových a vůbec hudebních hvězd, co kdy chodily po planetě, a klaněl by se mu celý svět. Dokonce by měl i vlastní hudební show, do níž by za ním klidně zašel třeba Elvis Presley nebo The Beatles. A protože by Dewey Cox byl opravdový drsňák, nepochybně by ochutnal veškerý alkohol a všechny drogy, které se dají sehnat. Kdyby tedy skutečně žil. Jenže on nežil.


Neuvěřitelný život rockera Coxe 2007 Online CZ Titulky

Neuvěřitelný život rockera Coxe

Podrobnosti


Původní název : Neuvěřitelný život rockera Coxe
Země : Etiopie
Délka : 147 minut
Jazyk : sarsíjština
Žánr : romantický thriller
Režie : Kun Braian
Scénář : Masey Suraj

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Kabe Esosa, Tuesday Elian
Hudba : Zada Aneesh
Produkce : Xanna Raihaanah
Kamera : Amena Rasha
Kostýmy : Shamari Jeriah

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Legendary Pictures
Premiéra : USA 13. únor 1999
Distribuce : Fine Line
Tržby : 63 454 373 USD
Rozpočet : 35 193 389 USD

Neuvěřitelný život rockera Coxe (2007) online ke zhlédnutí ...
Neuvěřitelný život rockera Coxe. Pamatujete na Deweyho Coxe? To byla ta rocková superhvězda ze 70. let, co uchvátila celý svět. Nebo nebyla? Každopádně určitě mohla být. Ve výborné parodii na populární hudební životopisy se v roli sekáče Coxe objeví známý John C. Reilly.
Neuvěřitelný život rockera Coxe / Walk Hard ... - ČSFD.cz
Pokud bych se měl věnovat hereckým výkonům, tak tu máme zcela jasnou one-man-show Johna C. Reillyho, který Deweyho Coxe hraje perfektně a jemuž nemám absolutně co vytknout, ale bohužel i jeho výrazy a gesta s tím, jak film postupuje, ztrácejí na zajímavosti.
Neuvěřitelný život rockera Coxe, Sleduj filmy online ...
Kdyby tedy skutečně žil. Jenže on nežil. Ve výborné parodii na populární hudební životopisy, jako jsou Walk the Line nebo Ray, se kromě známého Johna C. Reillyho v úloze sekáče Coxe ve vedlejších rolích objeví také Jack Black či Patrick „Bobby Ewing“ Duffy.
Neuvěřitelný život rockera Coxe - HBO GO
V této parodii na populární hudební životopisy je rokenrolová legenda sužována tragédií, drogovou závislostí a řadou bezvýznamných vztahů. Navzdory tomu se ale z Deweyho Coxe stane národní ikona a nakonec získá lásku úžasné ženy.
Neuvěřitelný život rockera Coxe / Walk Hard: The Dewey Cox ...
Pamatujete na Deweyho Coxe? To byla ta rocková superhvězda ze 70. let, co uchvátila celý svět. Nebo nebyla? Každopádně určitě mohla být. Ve výborné parodii na populární hudební životopisy se v roli sekáče Coxe objeví známý John C. Reilly.


Download. Ke Shlednutí. MP4. Celý Film. iPhone. 720p. Český Film. Ke Stažení.1080p.. Český Dabing. BDrip. 480p. Ulozto. Stáhnout. Česká. Zdarma. Film online. České. Ke shlédnutí. Avi. 4k blu ray. Full Movie. Sleduj Filmy. Cz dabing. DVDrip. Stream. Watch Free. Cz titulky. iPad. Hd