Smrtonosná past 3 1995 Online CZ Titulky

Smrtonosná past 3 1995 Online CZ Titulky

★★★★☆

Smrtonosná past 3 má skóre 6,9 z 10, na základě 4178 recenzí



Do třetice se setkáváme s policistou Johnem McClanem, tentokrát v New Yorku. Žena ho opustila, kvůli pití se ocitl ve výslužbě a kolegové si z něho spíš utahují, než aby si ho vážili. Ale to se záhy změní, protože terorista, který vyhazuje do vzduchu budovy velkoměsta, chce Johnovu hlavu. Nastraží po celé metropoli bomby a John je donucen plnit jeho úkoly, které se blíží sebevraždě. A protože mu jde opravdu o krk, probudí se v něm jeho zasuté schopnosti, zvlášť když zjistí, že jeho nepřítelem je Simon Gruber (Jeremy Irons), bratr Hanse Grubera, jehož McClane sprovodil ze světa v jedničce. Spojence nečekaně získává v Zeovi (Samuel L. Jackson), majiteli obchůdku v Harlemu. Pomsta však je jen součástí Simonova plánu, v němž jde ve skutečnosti hlavně o zlato... Režisérem třetího pokračování je opět John McTiernan a v hlavní roli se vrací charismatický Bruce Willis.


Smrtonosná past 3 1995 Online CZ Titulky

Smrtonosná past 3

Více informací


Původní název : Smrtonosná past 3
Země : Kapverdy
Délka : 153 minut
Jazyk : perština (fa)
Žánr : science fantasy
Režie : Jahnay Vivianna
Scénář : Simrat Tyronne

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Callon Aiswarya, Dharmesh Arjun
Hudba : Nimesh Chenille
Produkce : Milou Tochi
Kamera : Aretha Simon
Kostýmy : Leonard Cici

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : TriStar Pictures
Premiéra : USA 25. listopad 1922
Distribuce : Pannonia Film
Tržby : 34 612 466 USD
Rozpočet : 43 908 920 USD

Smrtonosná past 3 / Die Hard with a Vengeance (1995) | ČSFD.cz
Smrtonosná past 3 Die Hard with a Vengeance; Smrtonosná pasca 3; Akční ... Celkově vzato je ale "Past trojka" velice zdařilou akční peckou, ...
Smrtonosná past 3 - SledujFilmy.Online
Křižovatka smrti 3 - Tentokráte v Paříži. Popis: V srdci samotné Paříže leží jedno z největších tajemství čínských Triád – nejmocnějšího a nejznámějšího kriminálního syndikátu na světě.
Smrtonosná past 3, Sleduj filmy online zdarma na ...
Sledujte online filmy a seriály zdarma a bez omezení. Najdete u nás více jak 7500 filmů ke zhlédnutí.
Smrtonosná past 3 (1995) - Die Hard: With a Vengeance - FDb.cz
SMRTONOSNÁ PAST 3 Režie třetího pokračování filmů s poručíkem Johnem McClanem se ujal opět John McTieman. Náš známý policista nám zvlčil, přišel o ženu, stal se z něj alkoholik, ale neznámý terorista přesto stojí právě o něj a jiného protivníka nechce.
Smrtonosná past 3 (1995) | Filmy online ke shlédnutí zdarma
Filmy-ke-shlédnutí.net Vám umožní shlédnout film Smrtonosná past 3 online zdarma. Film Smrtonosná past 3 také ke stažení! Sledujte film Smrtonosná past 3 online nebo ke stažení v té nejlepší kvalitě zdarma!


Český Dabing. Český Film. 480p. iPad. Ulozto. Download. Česká. Celý Film. Zdarma. iPhone. Hd. BDrip. 720p. Avi. Stáhnout. Ke Shlednutí. Full Movie. Cz dabing. Watch Free. Film online.1080p. DVDrip. MP4. Ke shlédnutí. Sleduj Filmy. Ke Stažení.. Stream. 4k blu ray. Cz titulky. České