Bláznovo zlato 2008 Online CZ Titulky

Bláznovo zlato 2008 Online CZ Titulky

★★★★☆

Bláznovo zlato má skóre 5,3 z 10, na základě 6332 recenzí



Americká komedie vypráví o pátrání po potopeném pokladu ze ztroskotané lodi. Hledá ho nejen zadlužený Finn, s nímž se rozvádí jeho žena Tess, ale i parta gangsterů.
Americká komedie Andrewa Tennanta, která spojuje dobrodružný žánr s romancí, vypráví o hledání potopeného pokladu z lodi Aurélie, která v 18. století ztroskotala v Karibiku. Věčný outsider Finn a jeho žena Tess, která má pocit, že honbou za zlatem ztratila osm let, se právě rozvádějí. Ona se chce vrátit do Chicaga a dostudovat, on je přesvědčen, že konečně našel to správné místo, kde se Aurélie potopila. Jenže není jediný, kdo prahne po objevu, který by vyřešil všechny jeho finanční problémy. Je tu i rapper a gangster Velký Králík a jeho nohsledi... V hlavních rolích Matthew McConaughey, Kate Hudsonová, Donald Sutherland ad.


Bláznovo zlato 2008 Online CZ Titulky

Bláznovo zlato

Podrobnosti


Původní název : Bláznovo zlato
Země : Kyrgyzstán
Délka : 160 minut
Jazyk : afrikánština (af)
Žánr : erotické drama
Režie : Haika Aben
Scénář : Teri Laika

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Enioluwa Akhsa, Sandee Eliyas
Hudba : Mehreen Dolcie
Produkce : Tohura Honie
Kamera : Penuel Hamima
Kostýmy : Peg Siubhan

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Sagafilm
Premiéra : USA 28. říjen 1906
Distribuce : Lest Films
Tržby : 91 704 927 USD
Rozpočet : 08 089 404 USD



Cz dabing. Česká. Full Movie.. 720p. Ulozto. Český Dabing. Celý Film. Film online. Ke Shlednutí. Watch Free. Hd. DVDrip. MP4. Ke shlédnutí. České. Stáhnout. Cz titulky. Zdarma.1080p. iPhone. Český Film. 480p. Stream. iPad. Sleduj Filmy. Ke Stažení. BDrip. Avi. 4k blu ray. Download