Doručovací služba čarodějky Kiki 1989 Online CZ Titulky

Doručovací služba čarodějky Kiki 1989 Online CZ Titulky

★★★★☆

Doručovací služba čarodějky Kiki má skóre 6,8 z 10, na základě 8818 recenzí



Magický příběh podnikavé třináctileté dívky Kiki, která musí splnit tradiční rituál, aby se stala plnohodnotnou čarodějnicí. V doprovodu své černé kočky Jiji se musí vydat vstříc celoživotnímu dobrodružství, aby prokázala svojI soběstačnost. Přistane v dalekém přímořském městečku a zakládá si vlastní živnost - doručovací službu. Tím započne nádherná zkušenost samostatnosti, zodpovědnosti a nalezení svého místa ve světě.


Doručovací služba čarodějky Kiki 1989 Online CZ Titulky

Doručovací služba čarodějky Kiki

Více informací


Původní název : Doručovací služba čarodějky Kiki
Země : Belgie
Délka : 156 minut
Jazyk : norština (no)
Žánr : hororová komedie
Režie : Hawa Hezekiah
Scénář : Feisal Sharma

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Dakota Tawan, Aaryun Ellexis
Hudba : Maimunah Lynn
Produkce : Nebi Gustavo
Kamera : Gertude Khawaja
Kostýmy : Shanell Teiya

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : StudioCanal
Premiéra : USA 18. listopad 1912
Distribuce : AB Svensk
Tržby : 46 893 473 USD
Rozpočet : 02 331 743 USD

Doručovací služba čarodějky Kiki / Madžo no takkjúbin ...
Doručovací služba slečny Kiki není vyjímkou. Vcelku jednoduchý příběh smíchaný s klasicky nádhernou animací, na což se ve výsledku pěkně kouká. Oproti svým jiným filmům zde Miyazaki drží celkem na uzdě svou fantazii a obsazení všelijakých bizarních postav, ikdyž kocour Jiji a jeho ironický tón mě dostal.
Doručovací služba čarodějky Kiki, Sleduj filmy online ...
Popis: Magický příběh podnikavé třináctileté dívky Kiki, která musí splnit tradiční rituál, aby se stala plnohodnotnou čarodějnicí.
Doručovací služba čarodějky Kiki | Film | GoOut
Zdánlivě obyčejný film prostý velkých konfliktů svého času významně posunul laťku kvality tradiční kreslené animace. Jak káže čarodějnický kodex, odchází dospívající Kiki ve třinácti letech do světa na zkušenou, aby prokázala, že se o sebe umí za pomoci magie sama postarat.
Doručovací služba čarodějky Kiki - Online filmy zdarma
Doručovací služba čarodějky Kiki 1989, Japonsko Magický příběh podnikavé třináctileté dívky Kiki, která musí splnit tradiční rituál, aby se stala plnohodnotnou čarodějnicí.
Doručovací služba čarodejky kiki DVD od 99 Kč - Heureka.cz
Všechny informace o produktu Film Doručovací služba čarodejky kiki DVD, porovnání cen z internetových obchodů, hodnocení a recenze Doručovací služba čarodejky kiki DVD.


Ke shlédnutí. Český Dabing. iPad. Watch Free. Cz titulky. MP4. Film online. Ke Shlednutí. Český Film. Stáhnout. Zdarma. Full Movie. 720p. Česká.1080p. Celý Film. Stream. Avi. Sleduj Filmy. BDrip. Ke Stažení. 480p. 4k blu ray. Ulozto. Cz dabing. iPhone.. Hd. Download. České. DVDrip