Aféra Thomase Crowna 1999 Online CZ Titulky

Aféra Thomase Crowna 1999 Online CZ Titulky

★★★★☆

Aféra Thomase Crowna má skóre 7,9 z 10, na základě 9534 recenzí



Thomas Crown je milionář, který na to, aby ve svém životě zahnal nudu, krade a před ničím se nezastaví. Vzrušení do zkornatěných tepen nelítostného finančního magnáta nedokáží vlít ani milionářské zábavy jako golf, či plachtění po oceánu. Jeho slabostí je však umění, především impresionističtí malíři a ženy. Ještě více než umění však miluje hry a proto, když se na scéně objeví půvabná a chladnokrevně cílevědomá vyšetřovatelka pojišťovny Catherine Banningová, která podezřívá Crowna z krádeže Monetova obrazu z Newyorského muzea, Crown zvětří šanci a tato krasavice se konečně stává solidním soupeřem jeho intelektu. A tak oba hrdinové začnou hrát hru a prohrává ten, který poruší její pravidla...


Aféra Thomase Crowna 1999 Online CZ Titulky

Aféra Thomase Crowna

Více informací


Původní název : Aféra Thomase Crowna
Země : Černá Hora
Délka : 145 minut
Jazyk : europanto
Žánr : spaghetti western
Režie : Seung Prosper
Scénář : Teri Anette

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Promise Keevi, Rebeckah Casi
Hudba : Nysa Adesire
Produkce : Samridhi Teghan
Kamera : Madara Ewart
Kostýmy : Shoana Xane

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Globo Filmes
Premiéra : USA 28. srpen 1917
Distribuce : Cinecittà
Tržby : 30 304 369 USD
Rozpočet : 78 518 842 USD

Aféra Thomase Crowna / The Thomas Crown Affair (1999 ...
Remake stejnojmenného filmu se Steve McQueenem a Faye Dunaway z roku 1968. Agentka pojišťovny Cathy Banning (Rene Russo) podezírá znuděného playboye Thomase Crowna (Pierce Brosnan), že stojí za znamenitě naplánovanou krádeží Monetova obrazu.
Aféra Thomase Crowna | movies.prehraj.me - filmy a seriály ...
Aféra Thomase Crowna (1999) Stručný popis: IMDb skóre: 0 Thomas Crown je milionář, který na to, aby ve svém životě zahnal nudu, krade a před ničím se nezastaví.
Aféra Thomase Crowna, Sleduj filmy online zdarma na ...
Ještě více než umění však miluje hry a proto, když se na scéně objeví půvabná a chladnokrevně cílevědomá vyšetřovatelka pojišťovny Catherine Banningová, která podezřívá Crowna z krádeže Monetova obrazu z Newyorského muzea, Crown zvětří šanci a tato krasavice se konečně stává solidním soupeřem jeho intelektu.
Aféra Thomase Crowna - film online | FILMTORO
Byl ukraden vzácný obraz, najatá policistika se snaží vypátrat zločince. Stopy ukazují na tajemného milionáře Thomase Crowna, proč by ale zrovna on obraz kradl?
Aféra Thomase Crowna – Wikipedie
Aféra Thomase Crowna na ČSFD Některá data mohou pocházet z datové položky. Aféra Thomase Crowna (v anglickém originále The Thomas Crown Affair) je americký film z roku 1999, remake snímku Případ Thomase Crowna z roku 1968.


Full Movie. Zdarma. Avi. Český Film. Stáhnout. Cz dabing. Česká. České. Cz titulky.1080p. 4k blu ray. Download. iPad. 720p. DVDrip. Sleduj Filmy. Watch Free. Ulozto. Ke Shlednutí. iPhone. Celý Film.. MP4. BDrip. Stream. Český Dabing. 480p. Hd. Film online. Ke shlédnutí. Ke Stažení