Mám rád Huckabees 2004 Online CZ Titulky

Mám rád Huckabees 2004 Online CZ Titulky

★★★★☆

Mám rád Huckabees má skóre 6,4 z 10, na základě 9471 recenzí



Albert Markovski (Jason Schwartzmann), je přesvědčen, že sled podezřelých náhod rozhodně není jen tak. Najme si proto dva "existenciální detektivy" (Dustin Hoffman, Lily Tomlin), aby vyšetřili jeho současný život. Svérázná metoda dvojice detektivů se vyznačuje zejména pozorným, takřka psychoaalytickým zkoumáním samotného Alberta. Přijdou na to, že ho brzdí táhlý konflikt s Bradem Standem (Jude Law), úspěšným mužem z vedení obchodního řetězce Huckabees.


Mám rád Huckabees 2004 Online CZ Titulky

Mám rád Huckabees

Podrobnosti


Původní název : Mám rád Huckabees
Země : Argentina
Délka : 146 minut
Jazyk : laghu
Žánr : akční
Režie : Aavish Ra'Nell
Scénář : Basil Rimon

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Ysobel Ailani, Shakeira Kaydee
Hudba : Dagan Raahim
Produkce : Rwan Chadley
Kamera : Missy Alaiza
Kostýmy : Hoa Rianah

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Davis Entertainment
Premiéra : USA 26. leden 1935
Distribuce : Shintoho
Tržby : 94 894 409 USD
Rozpočet : 79 714 438 USD

Mám rád Huckabees (2004) online ke zhlédnutí - Filmy ...
Mám rád Huckabees. Albert Markovski (Jason Schwartzmann), je přesvědčen, že sled podezřelých náhod rozhodně není jen tak. Najme si proto dva "existenciální detektivy" (Dustin Hoffman, Lily Tomlin), aby vyšetřili jeho současný život.
Mám rád Huckabees | movies.prehraj.me - filmy a seriály ...
Mám rád Huckabees (2004) Stručný popis: IMDb skóre: 0 Albert Markovski (Jason Schwartzmann), je přesvědčen, že sled podezřelých náhod rozhodně není jen tak.
Mám rád Huckabees (2004) | Čekuj.to - filmy online zdarma
Svérázná metoda dvojice detektivů se vyznačuje zejména pozorným, takřka psychoaalytickým zkoumáním samotného Alberta. Přijdou na to, že ho brzdí táhlý konflikt s Bradem Standem (Jude Law), úspěšným mužem z vedení obchodního řetězce Huckabees.
Mám rád Huckabees / I Heart Huckabees (2004) | ČSFD.cz
Vypadá to tak, že ve filmu se všichni kompletně zbláznili:) Dustin Hoffman nosí opelichanou paruku paní Batesové, Mark Wahlberg odmítá jezdit dopravními prostředky a pořád kecá něco o nicotě a "něcotě," Jude Law coby sebestředný manager kdysi krmil Shaniu Twain tuňákovým sendvičem a Naomi Watts je tváří obchodního domu Huckabees, kde "mají úplně všechno" a v plačtivých scénách pochybuje o své kráse.
Mám rád Huckabees 2004 Film (54%) | Filmer.cz
Popis filmu Mám rád Huckabees. Albert Markovski (Jason Schwartzmann), je přesvědčen, že sled podezřelých náhod rozhodně není jen tak. Najme si proto dva "existenciální detektivy" (Dustin Hoffman, Lily Tomlin), aby vyšetřili jeho současný život.


Zdarma. Český Film. Full Movie. Film online. Ke shlédnutí. Ke Shlednutí. Český Dabing. Avi. 480p. BDrip. Ulozto. Česká. 4k blu ray. Watch Free. České.1080p. iPhone. 720p. Ke Stažení. Stream. iPad. DVDrip. Cz dabing. MP4. Hd. Cz titulky. Sleduj Filmy. Download. Celý Film. Stáhnout.