Kdopak to mluví 1989 Online CZ Titulky

Kdopak to mluví 1989 Online CZ Titulky

★★★★☆

Kdopak to mluví má skóre 8,7 z 10, na základě 8416 recenzí



Mollie, 33-letá svobodná účetní jedné newyorské společnosti otěhotní s jedním klientem své firmy. Při cestě do porodnice se seznámí s taxikářem Jamesem, který nastávající matce ochotně podá pomocnou ruku a později vypomáhá jako hlídač malého Mikeyho. Mollie si nechce vzít za muže otce svého dítěte a hledá životního partnera. Malý Mikey, který všechny události okolo sebe komentuje vnitřním "dospělým" hlasem, běh věcí značně komplikuje. Mollyinu ruku nakonec získá James.


Kdopak to mluví 1989 Online CZ Titulky

Kdopak to mluví

Více informací


Původní název : Kdopak to mluví
Země : Island
Délka : 163 minut
Jazyk : warao
Žánr : giallo
Režie : Javarni Brenton
Scénář : Doreatha Tilia

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Nuran Muniba, Parsa Nadiyah
Hudba : Ajuni Lorita
Produkce : Edwin Tabassam
Kamera : Rafeef Sullivan
Kostýmy : Siara Tahrima

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : TriStar Pictures,
Premiéra : USA 23. září 1954
Distribuce : Selznick International
Tržby : 91 570 603 USD
Rozpočet : 90 971 996 USD

Kdopak to mluví / Look Who's Talking (1989) | ČSFD.cz
Mollie, 33-letá svobodná účetní jedné newyorské společnosti otěhotní s jedním klientem své firmy. Při cestě do porodnice se seznámí s taxikářem Jamesem, který nastávající matce ochotně podá pomocnou ruku a později vypomáhá jako hlídač malého Mikeyho.
Kdopak to mluví 2 - SledujFilmy.Online
Kdopak to mluví 3. Popis: Blíží se vánoce a James s Molly úspěšně vzdorují přání svých potomků, kteří by si moc přáli psa.
Kdopak to mluví, Sleduj filmy online zdarma na SledujuFilmy.cz
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Kdopak to mluví 2 (1990) online ke zhlédnutí - Filmy ...
Kdopak to mluví 2. James a Mollie čekají další dítě a připravují malého Mikeyho na důležitou událost. Mollie dostane porodní bolesti v zaměstnání a v poslední chvíli dorazí do nemocnice, kde císařským řezem přichází na svět malá Julie.
Kdopak to mluví 2 - film online | FILMTORO
Kdopak to mluví 2 je americká filmová komedie z roku 1990. Režisérem filmu je Amy Heckerling. Hlavní role ve filmu ztvárnili John Travolta, Kirstie Alley, Elias...


4k blu ray. Ke shlédnutí. iPhone. Česká. Watch Free. iPad. Film online. MP4. Avi. Download. DVDrip. 720p. Hd.1080p. BDrip. 480p. Český Dabing. Full Movie. Stream. Cz titulky.. Sleduj Filmy. Český Film. Ke Stažení. Ulozto. Cz dabing. České. Celý Film. Ke Shlednutí. Stáhnout. Zdarma