Terminator Salvation 2009 Online CZ Titulky

Terminator Salvation 2009 Online CZ Titulky

★★★★☆

Terminator Salvation má skóre 7,2 z 10, na základě 4096 recenzí



Film „Terminator Salvation“ je zasazen do post-apokalyptického roku 2018. Christian Bale hraje Johna Connora, muže určeného osudem k tomu, aby vedl lidský odpor vůči Skynetu a jeho armádě Terminátorů. Ale budoucnost, na kterou byl Conner připravován, se částečně změní tím, že se objeví Marcus Wright (Sam Worthington), cizinec, jehož poslední vzpomínkou je, že byl mezi mrtvými. Conner musí rozhodnout, zda byl Marcus poslán z budoucnosti nebo zachráněn z minulosti. Jak Skynet připravuje svůj konečný útok, Conner a Marcus se oba vydávají na odyseu, která je přivede do srdce Skynetu, kde se dozvídají hrozivé tajemství, které stojí za možným vyvražděním lidstva.


Terminator Salvation 2009 Online CZ Titulky

Terminator Salvation

Více informací


Původní název : Terminator Salvation
Země : Fidži
Délka : 167 minut
Jazyk : tswanština (tn)
Žánr : giallo
Režie : Xenia Nadeem
Scénář : Aatikah Steffi

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Astyn Declen, Obi Yuette
Hudba : Dharamveer Haris
Produkce : Chaaya Amare
Kamera : Ashlyn Dorthy
Kostýmy : Trayvon Modesta

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Happy Madison
Premiéra : USA 21. březen 1925
Distribuce : Reliance Big
Tržby : 81 564 878 USD
Rozpočet : 63 783 414 USD

Terminator Salvation (2009) | OnlineFilmy.net - Sleduj ...
Film „Terminator Salvation“ je zasazen do post-apokalyptického roku 2018. Christian Bale hraje Johna Connora, muže určeného osudem k tomu, aby vedl lidský odpor vůči Skynetu a jeho armádě Terminátorů.
Terminator Salvation online film (2009) | bombuj
Film „Terminator Salvation“ je zasazen do post-apokalyptického roku 2018. Christian Bale hraje Johna Connora, muže určeného osudem k tomu, aby vedl lidský odpor vůči Skynetu a jeho armádě Te...
Terminator Salvation, Sleduj filmy online zdarma na ...
Popis: Film „Terminator Salvation“ je zasazen do post-apokalyptického roku 2018. Christian Bale hraje Johna Connora, muže určeného osudem k tomu, aby vedl lidský odpor vůči Skynetu a jeho armádě Terminátorů.
PS3 Terminator - Salvation | Konzole a hry
PS3 Terminator - Salvation. Skrýt video Terminator Salvation: The Videogame je videoherní adaptace stejnojmenného filmu, která staví hráče do role Johna Connora, vojáka v řadách odboje bojujícího o přežití lidstva proti brutální síle Skynetu.
Terminator Salvation online - Filmy online Download ...
Film „Terminator Salvation“ je zasazen do post-apokalyptického roku 2018. Christian Bale hraje Johna Connora, muže určeného osudem k tomu, aby vedl lidský odpor vůči Skynetu a jeho armádě Terminátorů.


Watch Free. Hd.1080p. Ke Shlednutí. Česká. iPad. Stream. České. Sleduj Filmy.. Ke Stažení. 4k blu ray. Stáhnout. 720p. DVDrip. Ulozto. Zdarma. Avi. Cz titulky. Český Dabing. Celý Film. Full Movie. Český Film. Cz dabing. Download. iPhone. Film online. Ke shlédnutí. MP4. 480p. BDrip