Muži v černém 1997 Online CZ Titulky

Muži v černém 1997 Online CZ Titulky

★★★★☆

Muži v černém má skóre 8,6 z 10, na základě 4865 recenzí



Dělat tuhle práci chce nejen chladnokrevné IQ a bleskové reflexy, ale také zatraceně dobrý žaludek. Když se totiž do neposlušné potvůrky z vesmíru střelí speciální pistolí, změní se ve zlomku sekundy v odporný sliz, který zaneřádí okolí v okruhu několika metrů. "K" (Tommy Lee Jones), veterán supertajné vládní agentury MiB (Men in Black), která má na starost ostrahu planety Země před vetřelci z vesmíru, by mohl vyprávět. Schopný newyorský polda "J" (Will Smith) by mu nejspíš nevěřil ani slovo, kdyby ovšem jednoho večera na vlastní kůži náhodou nezažil, jaké to je pronásledovat mimozemšťana. Žijí mezi námi a maskují se - vysvětlil "K" - "někdo na ně musí dávat pozor" - dodal a vybral si mladého poldu za svého nového partnera. Právě včas! Nedaleko New Yorku přistál létající talíř a v něm nejodpornější a nejnaštvanější padouch celého vesmíru. Osud země zase jednou visí na vlásku...


Muži v černém 1997 Online CZ Titulky

Muži v černém

Více informací


Původní název : Muži v černém
Země : Severní Korea
Délka : 167 minut
Jazyk : syrština
Žánr : pornografický
Režie : Blaine Kesley
Scénář : Rajpal Fintan

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Maynard Sharan, Saifur Shahidul
Hudba : Iwona Izzah
Produkce : Issy Andrejs
Kamera : Shamiya Besnik
Kostýmy : Jerald Yasira

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Film Tank
Premiéra : USA 22. listopad 1917
Distribuce : Pritish Nandy
Tržby : 14 699 958 USD
Rozpočet : 59 375 616 USD

Muži v černém – Wikipedie
Muži v černém (anglicky men in black, Men in Black, akronym MIB) jsou podle některých konspiračních teorií lidé oblečení v tmavých oblecích, obvykle vydávající se za vládní agenty.
Muži v černém (film) – Wikipedie
Muži v černém na ČSFD IMDb Některá data mohou pocházet z datové položky. Muži v černém je americká akční komedie založená na stejnojmenném komiksu od Malibu Comics / Marvel Comics.
Muži v čiernom 2 - Muži v černém 2 online film (2002) | bombuj
Během rutinního vyšetřování však J odhalí spiknutí řízené zlou kytothianskou stvůrou Serleenou, vystupující v podobě sexy modelky luxusního spodního prádla. Serleena však obsadí budovu organizace MIB a jako rukojmí si vezme jeho zaměstnance.
Muži v černém 2 / Men in Black 2 (2002) | ČSFD.cz
Muži v černém měli nápad a švih. Dvojka se snaží jet v podobném stylu, ale to, co v ní funguje, je pouhým vykrádáním či kopírováním jedničky. "Vtípků" je sice přehršel, ale řada z nich vůbec nefunguje a jiné jsou příliš laciné. Film nedrží pohromadě a v paměti zůstane jen několik podařených scén.
Muži v černém 2 (2002) | Filmy online ke shlédnutí zdarma
Film Muži v černém 2 (2002) online ke shlédnutí zdarma TIP: Film Muži v černém 2 ke stažení zde! Uplynuly čtyři roky od okamžiku, kdy K a J – genti tajné neoficiální organizace MIB dohlížející na utajené mimozemské imigranty na Zemi – dvrátili velkou intergalaktickou katastrofu.


. Watch Free. Download. Film online. Avi. Celý Film. Ke shlédnutí. Stáhnout. Sleduj Filmy. České. Hd. Český Film.1080p. Česká. Cz titulky. 720p. Český Dabing. Ulozto. DVDrip. Ke Stažení. Zdarma. iPad. 480p. Full Movie. MP4. Ke Shlednutí. 4k blu ray. iPhone. Stream. BDrip. Cz dabing