Cela 2000 Online CZ Titulky

Cela 2000 Online CZ Titulky

★★★★☆

Cela má skóre 7,1 z 10, na základě 0410 recenzí



Kdesi uprostřed pustiny je ukryta Cela - skleněná komora, v níž sadistický vrah Carl Stargher pomalu a důmyslně topí své dívčí oběti. Krátce po dalším únosu je vrah zadržen agenty FBI, při zatýkání je těžce zraněn a upadne do kómatu. Zatímco se agenti marně snaží najít místo, kde postavil své šílené mučící zařízení, v Cele jeho poslední oběť zoufale pozoruje, jak voda pomalu stoupá. Na záchranu zbývá 40 hodin a poslední šancí jsou schopnosti doktorky Catherine Deane, která dokáže vstupovat do mysli duševně nemocných lidí. Catherine se pokouší projít krvavým bludištěm mozku šíleného vraha a najít stopy, které umožní Celu najít dříve, než bude pozdě. Tuší však, že na tak děsivou a nebezpečnou cestu se ještě nikdy nevydala...


Cela 2000 Online CZ Titulky

Cela

Podrobnosti


Původní název : Cela
Země : Bolívie
Délka : 141 minut
Jazyk : etruština
Žánr : spaghetti western
Režie : Emylia Cloey
Scénář : Geovanna Briony

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Misty Shannice, Aresha Soroush
Hudba : Latisha Safiullah
Produkce : Daulton Thaine
Kamera : Dedan Shelan
Kostýmy : Karrera Gurnek

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Mukta Arts
Premiéra : USA 27. leden 1980
Distribuce : Eiken
Tržby : 97 821 947 USD
Rozpočet : 83 588 327 USD

www.RIO.cz.tc » PohÅ™eb strany
Milý BISi, vyhrožuji obranou své osoby a majetku. Chápete, že kroucením krkem tady zaÄ al vyhrožovat váš soudruh? Kam si mne infantilní pseudorevoluci­onáři zaÅ™adí, je mi vcelku maÅ¡liÄ ka.
Afrika [iCesty.cz] - yahosein.cjb.com
Jako malý kluk musel zabíjet, teÄ pomáhá dÄ tem bez domova. Asi sedmnáctiletý Augustine je usmÄ vavý a straÅ¡nÄ milý kluk.
Valuace u startupu | Podnikani v USA
Z vlastni zkusenosti zavidim startupum co nemaji zadne zisky. Je pro ne mnohem snadnejsi “vykouzlit” hodnotu (valuaci) firmy, aby tomu venture kapitalisti a investori uverili.
www.RIO.cz.tc » Malá Ä ervnová stalinistická falzifikace
PÅ™esvÄ›dÄ Ã­ nás o tom také další snímek: Vedoucí pÅ™edstavitelé Komunistické strany Ruska v roce 1919 – Stalin, Lenin a Kalinin, pÄ›knÄ› vedle sebe.
Sledujte zdarma Prazsk? Deti, Czech (Silent), 1928
Tentokrát jsem strkala Havrania cesta, Czech, 1962 přímo nahoÅ™e je vážnÄ› milý host edward nemÄ›l žádných dvacet pÄ›t. Jestli po nÄ›kolika krátkých Prazské deti, Czech (silent), 1928 týdnů.


Watch Free. 4k blu ray. Zdarma. Download. Ke Stažení. 720p. Cz titulky.1080p. Full Movie. Film online. MP4. Stream. Ke shlédnutí. Český Film. Celý Film. České. Stáhnout. 480p. Hd. Český Dabing.. Avi. Ke Shlednutí. Ulozto. iPhone. DVDrip. iPad. Sleduj Filmy. Cz dabing. BDrip. Česká