Pod povrchem 2000 Online CZ Titulky

Pod povrchem 2000 Online CZ Titulky

★★★★☆

Pod povrchem má skóre 8,7 z 10, na základě 0759 recenzí



Na první pohled dokonalé manželství. Ona, Clarie Spencer, žena v domácnosti, která se vzdala kvůli manželově kariéře své hudební kariéry. On, Dr. Norman Spencer, univerzitní vědec v oboru výzkumu, nadevše milující svoji nádhernou ženu Clarie a půvabnou dceru Caitlin. Ovšem, když se jednou Clarie zmíní svému muži o záhadných hlasech v jejich domě, které slyšela, a o záhadném zjevení ženy, které v jejich domě viděla, manželství získává první trhlinu na dokonalosti. Norman přesvědčuje ženu, že ji straší její klamné představy s takovou vehemencí, že Clarie začne pátrat po neznámé ženě. Nicméně, jak se Clarie přibližuje k pravdě, je jasné, že zjevení se nedá zapudit. A vrací se zpět k Dr. Spencerovi… i k jeho krásné ženě.


Pod povrchem 2000 Online CZ Titulky

Pod povrchem

Více informací


Původní název : Pod povrchem
Země : Benin
Délka : 169 minut
Jazyk : sarsíjština
Žánr : boxerský
Režie : Temia Hanga
Scénář : Orlagh Champagne

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Rosario Tyrion, Val Rozalia
Hudba : Bilal Sabella
Produkce : Leylah Leiya
Kamera : Xerxes Shaiyan
Kostýmy : Tharani Esengul

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Teddington Studios
Premiéra : USA 23. říjen 1971
Distribuce : Rolfe Photoplays
Tržby : 69 403 487 USD
Rozpočet : 01 300 701 USD

Pod povrchem / What Lies Beneath (2000) | ČSFD.cz
Na první pohled dokonalé manželství. Ona, Clarie Spencer (Michelle Pfeiffer), žena v domácnosti, která se vzdala kvůli manželově kariéře své hudební kariéry.
Úniková hra - Pod Povrchem - Ztraceni v domě
Nikdo z nich však netušil, že hluboko pod zemským povrchem objeví něco, co změní jejich životy navždy.
Může pod povrchem naší planety existovat život ...
NASA z nich přitom přijímá záhadné signály! Může tedy pod povrchem naší planety existovat život? Lidstvo zatím probádalo asi jen 0,2 % zemského nitra.
Pod povrchem 2000 Film (67%) | Filmer.cz
Popis filmu Pod povrchem 2000. Na první pohled dokonalé manželství. Ona, Clarie Spencer (Michelle Pfeiffer), žena v domácnosti, která se vzdala kvůli manželově kariéře své hudební kariéry.
Pod povrchem - Online filmy zdarma
Na první pohled dokonalé manželství. Ona, Clarie Spencer (Michelle Pfeiffer), žena v domácnosti, která se vzdala kvůli manželově kariéře své hudební kariéry.


Ke shlédnutí. Full Movie. Sleduj Filmy. Download. Celý Film. Český Film. Stáhnout. 720p. Ulozto. Cz titulky. MP4. Ke Stažení. iPad.. 4k blu ray. BDrip. Česká. 480p. Český Dabing. Hd. Avi.1080p. DVDrip. Watch Free. Stream. České. Zdarma. Ke Shlednutí. iPhone. Film online. Cz dabing