Chceš mě, chci tě 2009 Online CZ Titulky

Chceš mě, chci tě 2009 Online CZ Titulky

★★★★☆

Chceš mě, chci tě má skóre 6,5 z 10, na základě 5830 recenzí



Abby Richter je ambiciozní producentka ranní televizní talk show, která je hrdá na to, že dokáže během chvilky vyřešit jakýkoliv problém – tedy kromě toho, že je stále svobodná. Co se schůzek týče, má Abby na svém kontě jen dlouhou řadu neúspěchů. Když její pořad začne klesat na sledovanosti, je nucena spojit své síly s nově přijatým spolupracovníkem Mikem Chadwayem, mužem, který ji irituje snad naprosto vším. Jeho pásmo „Chceš mě, chci tě“ by mělo diváky seznamovat s tím, jak muži doopravdy fungují. Ale jeho neotesaný a šovinistický styl je Abby trnem v oku a aby toho nebylo málo, stane se jeho pořad pochopitelně okamžitým hitem. Pak se Abby potká s Colinem, svým sousedem, který je svobodný a pracuje jako lékař. Je přesně takový, jaký Mike není – šarmantní, zdvořilý a představou nejlepší zábavy pro něj nejsou dívčí zápasy v bahně. A Abby to tentokrát nechce pokazit. Když si nechá od Mikea poradit a zkouší jeho provokativní metody svádění, čeká oba dva velké překvapení.


Chceš mě, chci tě 2009 Online CZ Titulky

Chceš mě, chci tě

Více informací


Původní název : Chceš mě, chci tě
Země : Brazílie
Délka : 149 minut
Jazyk : pomořanština
Žánr : životopisný
Režie : Siri Carroll
Scénář : Mahdee Selby

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Haalah Ksenia, Donjeta Kinda
Hudba : Eitan Laytan
Produkce : Morgon Maranatha
Kamera : Erum Kylon
Kostýmy : Earlene Angelyn

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Paramount Vantage
Premiéra : USA 22. březen 1985
Distribuce : Globo Filmes
Tržby : 00 104 732 USD
Rozpočet : 03 068 860 USD

Chceš mě, chci tě / The Ugly Truth (2009) | ČSFD.cz
Film Chceš mě, chci tě je komedií o mužích, ženách a obrovské propasti, která odděluje to, jak o sobě navzájem smýšlejí, sní a snaží se opačné pohlaví svádět. Katherine Heigl a Gerard Butler v ní ztvárňují dva kolegy z donucení, kteří se bytostně nesnášejí.
Chceš mě, chci tě | movies.prehraj.me - filmy a seriály ...
Chceš mě, chci tě (2009) Stručný popis: IMDb skóre: 0 Abby Richter (Heigl) je ambiciozní producentka ranní televizní talk show, která je hrdá na to, že dokáže během chvilky vyřešit jakýkoliv problém – tedy kromě toho, že je stále svobodná.
Chceš mě, chci tě, Sleduj filmy online zdarma na ...
Jeho pásmo „Chceš mě, chci tě“ by měl diváky a divačky seznamovat s tím, jak muži doopravdy fungují. Ale jeho neotesaný a odporně šovinistický styl je Abby trnem v oku, a aby toho nebylo málo, stane se jeho pořad pochopitelně okamžitým hitem.Pak se Abby potká s Colinem, svým sousedem, který je svobodný a pracuje jako lékař.
Chceš mě, chci tě (2009) | Čekuj.to - filmy online zdarma
Chceš mě, chci tě CSFD 60 % Abby Richter (Heigl) je ambiciozní producentka ranní televizní talk show, která je hrdá na to, že dokáže během chvilky vyřešit jakýkoliv problém – tedy kromě toho, že je stále svobodná.
Chceš mě, chci tě (2009) online ke zhlédnutí - Filmy ...
Chceš mě, chci tě Abby Richter (Heigl) je ambiciozní producentka ranní televizní talk show, která je hrdá na to, že dokáže během chvilky vyřešit jakýkoliv problém – tedy kromě toho, že je stále svobodná.


iPhone. Cz dabing. DVDrip. Stream. MP4. 720p. Český Dabing. Stáhnout.1080p. Celý Film. Česká.. Avi. Full Movie. Ke Stažení. Download. Film online. Zdarma. České. Ke Shlednutí. Ulozto. iPad. 4k blu ray. 480p. Český Film. Cz titulky. Watch Free. Sleduj Filmy. Hd. BDrip. Ke shlédnutí