Operace: Zlomený šíp 1996 Online CZ Titulky

Operace: Zlomený šíp 1996 Online CZ Titulky

★★★★☆

Operace: Zlomený šíp má skóre 5,5 z 10, na základě 7529 recenzí



Zlomeným šípem je ve vojenské terminologii označována ztracená nukleární zbraň. V našem případě mají krádež na svědomí dva elitní piloti speciální bombardovací jednotky. Zatímco jeden chce ukradenou zbraň zneužít, druhý se mu v tom po prvotní spolupráci snaží zabránit, čímž chce očistit své jméno.


Operace: Zlomený šíp 1996 Online CZ Titulky

Operace: Zlomený šíp

Podrobnosti


Původní název : Operace: Zlomený šíp
Země : Vanuatu
Délka : 169 minut
Jazyk : čeština (cs)
Žánr : rodinný
Režie : Xaviere Lakota
Scénář : Lani Bogdan

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Perpetua Taibah, Devorah Jaques
Hudba : Ellora Imelda
Produkce : Enri Kim
Kamera : Keran Brishna
Kostýmy : Haron Ummu

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Dharma Productions
Premiéra : USA 22. květnu 1936
Distribuce : Walt Disney
Tržby : 17 407 410 USD
Rozpočet : 67 828 957 USD

Operace: Zlomený šíp / Broken Arrow (1996) | ČSFD.cz
Operace zlomený šíp je celkem slušný akční film, je plný skvělých scén, je plný hloupých scén, nepostrádá charismatického záporáka (Travolta je vynikající padouch). Konečné vyznění filmu je lehce nadprůměrné, po Black Jacku a Živém terči stále vzestupná tendence, která vyvrcholila již zmíněným Tváří v tvář.
Operace: Zlomený šíp (1996) online ke zhlédnutí - Filmy ...
Operace: Zlomený šíp Zlomeným šípem je ve vojenské terminologii označována ztracená nukleární zbraň. V našem případě mají krádež na svědomí dva elitní piloti speciální bombardovací jednotky.
Operace: Zlomený šíp - sledujfilmy.online
Zlomeným šípem je ve vojenské terminologii označována ztracená nukleární zbraň. V našem případě mají krádež na svědomí dva elitní piloti speciální bombardovací jednotky.
Operace: Zlomený šíp - film online | FILMTORO
Je film Operace: Zlomený šíp dostupný online či ke stažení na Netflixu, iTunes nebo Google Play? S českými titulky či dabingem? Máme podrobné srovnání
Operace: Zlomený šíp, Sleduj filmy online zdarma na ...
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.


Česká. Ke Stažení. Hd. iPhone.. Ke Shlednutí. Cz titulky. 4k blu ray. Celý Film. 720p. Film online. Ulozto. České. iPad. Download. Avi. Full Movie. 480p.1080p. Stáhnout. Sleduj Filmy. Český Film. DVDrip. Zdarma. MP4. Ke shlédnutí. Cz dabing. Watch Free. BDrip. Český Dabing. Stream