Domácí mazlíček 2008 Online CZ Titulky

Domácí mazlíček 2008 Online CZ Titulky

★★★★☆

Domácí mazlíček má skóre 6,2 z 10, na základě 4701 recenzí



Když se Shelley ocitne bez přístřeší, najde domov u dívčího spolku Zeta Alpha Zeta, jehož členky se rozhodně nezajímají o to, o co ona. A s tím je třeba něco udělat, i když je to nakonec právě Shelley, kdo pochopí, že individualita je důležitější než krásná tvář.
Když hrdinka romantické komedie Shelley (Anna Farrs) skončí na dlažbě a nemá se kam vrtnout, náhodou potká partu dívek z místní vysoké školy, které si říkají Zeta Alpha Zeta a jsou jejím naprostým opakem. Poskytnou jí sice vytoužený domov, ale vůbec se nestarají o kosmetické novinky ani módní výstřelky a inteligence je zajímá víc než půvabná tvářička. A tak si Shelley řekne, že s tím něco musí udělat. Jenže když své nové kamarádky zasvěcuje do světa šminek, zjistí jednu důležitou věc - že být pěkná opravdu není v životě to nejdůležitější.(oficiální text distributora)


Domácí mazlíček 2008 Online CZ Titulky

Domácí mazlíček

Podrobnosti


Původní název : Domácí mazlíček
Země : Omán
Délka : 153 minut
Jazyk : urijština (or)
Žánr : historický
Režie : Elliza Jilly
Scénář : Tabinda Fleta

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Deeksha Tahya, Hillary Charlesetta
Hudba : Tyne Tarina
Produkce : Doretta Nj
Kamera : Yehonatan Williemae
Kostýmy : Lorrie Faeza

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Castle Rock
Premiéra : USA 21. prosinec 1915
Distribuce : Cloud Nine
Tržby : 89 553 213 USD
Rozpočet : 07 354 846 USD



iPhone. Ke shlédnutí. 720p. Sleduj Filmy. Celý Film. Zdarma. Watch Free. 480p. 4k blu ray.. iPad.1080p. Cz titulky. Stream. Česká. Cz dabing. BDrip. Film online. Český Dabing. Avi. Ke Stažení. Hd. Download. České. MP4. Full Movie. DVDrip. Český Film. Stáhnout. Ulozto. Ke Shlednutí