Shaolin fotbal 2001 Online CZ Titulky

Shaolin fotbal 2001 Online CZ Titulky

★★★★☆

Shaolin fotbal má skóre 8,3 z 10, na základě 7513 recenzí



Nadšený příznivec a student kung fu hledá způsob, jak toto bojové umění rozšířit do celého světa. Jednoho dne se setká se slavným fotbalistou, který díky osudové chybě skončil se sportovní kariérou. To mu ale v žádném případě nemůže zabránit stát se trenérem pro mladíka i jeho pět bratrů, sestavit mužstvo a zanedlouho se přihlásit na prestižní utkání, kde vítěz získá jeden milion dolarů!


Shaolin fotbal 2001 Online CZ Titulky

Shaolin fotbal

Podrobnosti


Původní název : Shaolin fotbal
Země : Čad
Délka : 141 minut
Jazyk : italština (it)
Žánr : romantická komedie
Režie : Kristine Juliet
Scénář : Trei Semilore

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Gabriele Rithik, Lashawna Lillygrace
Hudba : Harvinder Bethinn
Produkce : Keetan Siana
Kamera : Prisha Jiayi
Kostýmy : Kayton Shurma

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Balaji Telefilms
Premiéra : USA 28. září 1944
Distribuce : Costafilm
Tržby : 95 325 983 USD
Rozpočet : 33 029 804 USD

Shaolin fotbal, Sleduj filmy online zdarma na SledujuFilmy.cz
Popis: Nadšený příznivec a student kung fu hledá způsob, jak toto bojové umění rozšířit do celého světa. Jednoho dne se setká se slavným fotbalistou, který díky osudové chybě skončil se sportovní kariérou.
Shaolin fotbal (2001) online ke zhlédnutí - Filmy ...
Shaolin fotbal. Nadšený příznivec a student kung fu hledá způsob, jak toto bojové umění rozšířit do celého světa. Jednoho dne se setká se slavným fotbalistou, který díky osudové chybě skončil se sportovní kariérou.
Šaolinský futbal (2001) online film zadarmo - Najfilmy.sk
Shao lin zu qiu 少林足球 Siu lam juk kau Shaolin fotbal Shaolin fotbalista Shaolin Soccer; Komedie / Akční / Sportovní. Hong Kong / Čína, 2001, 86 min (Director's cut: 113 min)
Shaolin fotbal 2001 Film (65%) | Filmer.cz
Popis filmu Shaolin fotbal 2001. Nadšený příznivec a student kung fu hledá způsob, jak toto bojové umění rozšířit do celého světa. Jednoho dne se setká se slavným fotbalistou, který díky osudové chybě skončil se sportovní kariérou.
Shaolin-fotbal-czdub - online ke zhlédnutí a stažení ...
Soubor Shaolin-fotbal-czdub zatím nemá ještě žádné hodnocení. Ohodnoťte soubor jako první a pomůžete tak ostatním uživatelům při výběru souboru online nebo ke stažení.


480p.. iPad. BDrip. Stáhnout. Český Film. DVDrip. Full Movie. iPhone. 4k blu ray.1080p. Sleduj Filmy. Hd. Ke Shlednutí. Česká. Stream. Film online. Watch Free. České. Ke shlédnutí. Download. Ulozto. Cz dabing. Cz titulky. Ke Stažení. Český Dabing. Celý Film. MP4. Avi. 720p. Zdarma