Pohřben zaživa 2010 Online CZ Titulky

Pohřben zaživa 2010 Online CZ Titulky

★★★★☆

Pohřben zaživa má skóre 6,9 z 10, na základě 4723 recenzí



Paul je řidič kamionu, toho času pracuje jako dodavatel pro vojáky US v Iráku. Po útoku Iráčanů se vzbudí pohřbený v rakvi. U sebe má pouze zapalovač a mobilní telefon. Začíná závod s časem, neboť vzduch v rakvi nevydrží dlouho. S pomocí mobilního telefonu se sice spojí s okolním světem, avšak lidé venku nejsou příliš nápomocní a hledat chlapa v rakvi, kdesi v Irácké poušti se jim moc nechce. Paul se bude muset spolehnout na to nejlepší co má - sám na sebe.


Pohřben zaživa 2010 Online CZ Titulky

Pohřben zaživa

Podrobnosti


Původní název : Pohřben zaživa
Země : Burkina Faso
Délka : 165 minut
Jazyk : aragonština (an)
Žánr : komediální drama
Režie : Amee Pinchos
Scénář : Jamina Kordell

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Mahmood Sharri, Raniya Kornelija
Hudba : Bleona Samaya
Produkce : Elfrieda Wasil
Kamera : Kamilis Ragen
Kostýmy : Faridat Justine

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Kalem Company
Premiéra : USA 12. září 1995
Distribuce : Warner Bros.
Tržby : 27 907 375 USD
Rozpočet : 03 029 441 USD

Pohřben zaživa (2010) online ke zhlédnutí - Filmy ...
Pohřben zaživa. 170 000 čtverečních mil pouště, 90 minut kyslíku. Není cesty ven. Tvůj osud není nikdy zpečetěn… Paul Conroy je civilním pracovníkem v Iráku, kde je unesen a pohřben zaživa - tak by se dal ve stručnosti shrnout strhující thriller z dílny španělského režiséra Rodriga Cortése.
Pohřbeni zaživa: Skutečné příběhy lidí, kteří byli ...
Historky, povídky, filmy a urban legends o tom, že byl někdo pohřben zaživa, jsou poměrně silně zakořeněny v naší kultuře.Pravděpodobně jste o něčem takovém už slyšeli, ať už z přednášky historie na škole nebo od prarodičů, kteří vás v dětství strašili děsivými historkami.
Pohřben zaživa / Enterrado (2010) | Videa | ČSFD.cz
Paul Conroy je civilním pracovníkem v Iráku, kde je unesen a pohřben zaživa – tak by se dal ve stručnosti shrnout strhující thriller z dílny španělského režiséra Rodriga Cortése.
Pohřben zaživa (2010) | OnlineFilmy.net - Sleduj filmy ...
Obsah 170 000 čtverečních mil pouště, 90 minut kyslíku. Není cesty ven. Tvůj osud není nikdy zpečetěn… Paul Conroy je civilním pracovníkem v Iráku, kde je unesen a pohřben zaživa - tak by se dal ve stručnosti shrnout strhující thriller z dílny španělského režiséra Rodriga Cortése.
Jak dlouho byste vydrželi pohřbení zaživa? | Prima Zoom
Pohřben zaživa Možná vám tahle otázka přijde jako úplně absurdní. Ale fenomén pohřbení zaživa patřil k největším fobiím 19. stolet ...


720p. iPad. Ke shlédnutí. BDrip. Cz dabing. Hd. Watch Free. Full Movie. Český Dabing. Stream. Sleduj Filmy. 480p. České. Celý Film. DVDrip. Avi. Zdarma. iPhone. Ulozto. 4k blu ray. Cz titulky.. Download. Ke Shlednutí. MP4. Ke Stažení. Česká. Český Film.1080p. Stáhnout. Film online