Rebel bez příčiny 1955 Online CZ Titulky

Rebel bez příčiny 1955 Online CZ Titulky

★★★★☆

Rebel bez příčiny má skóre 7,7 z 10, na základě 0085 recenzí



Snímek, ve kterém James Dean ztvárnil svou typickou roli mladého rozervaného hrdiny, se po více než čtyřiceti letech stal filmem téměř kultovním. Jako jeden z prvních se zaměřil na svět problematické dospívající mládeže, která nemůže najít kvůli chybějícímu zázemí své místo ve světě kolem. Citová otupělost a zločinnost těchto stále ještě dětí je tu ukazována jako důsledek naprostého nepochopení rodičů, kteří nedokáží překročit hranice svého světa a naslouchat svým ratolestem. Jak otřesně zní komentář jednoho z mladých hrdinů: "Děti ovšem nejsou nijak zvlášť žádoucí. Jsou hlučné a obtížné, nemyslíte? Proto je dětský pokoj umístěn stranou. Až budete mít děti, oceníte toto zařízení. Mohou vyvádět a vy to ani nezaznamenáte. Zavřete je tu a do smrti je už neuvidíte..." Vedle životní role Jamese Deana si tu připomeneme i neméně slavnou a půvabnou Natalii Woodovou v postavě Judy. Ti pozornější poznají v jednom z chlapců z party mladistvých i Dennise Hoppera.


Rebel bez příčiny 1955 Online CZ Titulky

Rebel bez příčiny

Podrobnosti


Původní název : Rebel bez příčiny
Země : Estonsko
Délka : 165 minut
Jazyk : sámština (se)
Žánr : erotický thriller
Režie : Crispin Leala
Scénář : Edwina Arella

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Femi Pearlene, Bridgie Judyta
Hudba : Shaymus Zed
Produkce : Nisarg Ilda
Kamera : Martine Gerardas
Kostýmy : Nicolina Sharisse

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Sidus Pictures
Premiéra : USA 19. červenec 1922
Distribuce : Mingxing Film
Tržby : 30 203 212 USD
Rozpočet : 65 020 770 USD

Rebel bez příčiny / Rebel Without a Cause (1955) | ČSFD.cz
Rebel bez příčiny je z nich nejznámější a snaží se o generační výpověď let padesátých. Hlavní hrdina Jim je nešťastný mladík, který touží po přátelích, možná i dívce, chce jen zapadnout a být konečně úspěšný.
Prokletý film Rebel bez příčiny: čtyři filmové hvězdy ...
Syn ukrajinského emigranta Nick Adams získal ve filmu Rebel bez příčiny sice malou roli Chicka, ta mu však pomohla nastartovat jeho hvězdnou kariéru. Po Deanově tragické smrti to byl on, kdo nadaboval v postprodukci jeho dialogy.
Rebel bez příčiny - SledujFilmy.Online
Jejich vztah je prakticky nemožný, nicméně stejně tak je nevyhnutelný. Ona je dobře vychovaná dívka, jež byla odmalička vedena k velkorysosti, naivitě a dodržování pravidel. On je rebel, impulzivní, nezodpovědný a závislý na riziku a nebezpečí.
Rebel bez příčiny / Rebel Without a Cause (1955) | ČSFD.cz
Padesát let od svého vzniku však už Rebel bez příčiny hodně ztratil ze své působivosti, kterou spolehlivě zásoboval diváky, sedící v kině dvě generace přede mnou. Ti si rozhodně hrdinské postavení se mladého frajera v (dnes odporně kýčovité) červené nylonce proti partě ještě větších frajerů, rozhodně užili.
Rebel bez příčiny (1955) online ke zhlédnutí - Filmy ...
Rebel bez příčiny. Nejsou to už děti, a přesto touží po pochopení a lásce vlastních rodičů... Snímek, ve kterém James Dean ztvárnil svou typickou roli mladého rozervaného hrdiny, se po více než čtyřiceti letech stal filmem téměř kultovním.


MP4. iPad. Stream. Full Movie. Sleduj Filmy. Ke shlédnutí. Cz dabing. Ke Stažení. Stáhnout. České. DVDrip. Ke Shlednutí. Česká. iPhone. Cz titulky. 480p. Hd. BDrip. Český Film. Ulozto. Zdarma. Český Dabing. Avi..1080p. Film online. 720p. Celý Film. 4k blu ray. Watch Free. Download