28 týdnů poté 2007 Online CZ Titulky

28 týdnů poté 2007 Online CZ Titulky

★★★★☆

28 týdnů poté má skóre 6,6 z 10, na základě 1240 recenzí



Film se odehrává šest měsíců po tom, co děsivý virus takřka vyhladil obyvatele Velké Británie. Armáda nyní vyhlásila, že boj s virem úspěšně vyhrála, takže uprchlíci se mohou vrátit a začít s obnovou země. Patří k nim i Don Harris se svou ženou Alicí a dvěma dětmi, kteří nákazu přežili. Nikdo ovšem netuší, že virus nebyl zničen úplně a vzal na sebe ještě nebezpečnější podobu.


28 týdnů poté 2007 Online CZ Titulky

28 týdnů poté

Podrobnosti


Původní název : 28 týdnů poté
Země : Chile
Délka : 141 minut
Jazyk : samojština (sm)
Žánr : tragikomedie
Režie : Khalif Rebekha
Scénář : Jayquan Tatjana

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Maiya Faiha, Lexie Ife
Hudba : Ramyar Hudaifa
Produkce : Aaila Ayshia
Kamera : Louis Aayah
Kostýmy : Shamari Abeera

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Next Entertainment
Premiéra : USA 25. duben 1923
Distribuce : Europafilm
Tržby : 35 326 217 USD
Rozpočet : 86 291 722 USD

28 týdnů poté / 28 Weeks Later (2007) | ČSFD.cz
Tu vyváženost, kterou mělo 28 dní poté, to rozhodně nemá. To byl prostě film, kde jsem si ani v jedné chvíli neřekla: "Jezukriste, toto je teda kapitulární krávovina a scenárista by si měl dát kolečko kolem Velkých kanadských jezer, aby se naučil vážit si lidského času." A tady jsem si to řekla. A ne jednou, bohužel.
28 týdnů poté - SledujFilmy.Online
Popis: Koprodukční sci-fi horor v režii Juana Carlose Fresnadilla navazuje na úspěšný film 28 dní poté. Odehrává se šest měsíců po tom, co děsivý virus takřka vyhladil obyvatele Velké Británie.
28 týdnů poté (2007) | OnlineFilmy.net - Sleduj filmy ...
Koprodukční sci-fi horor v režii Juana Carlose Fresnadilla navazuje na úspěšný film 28 dní poté. Odehrává se šest měsíců po tom, co děsivý virus takřka vyhladil obyvatele Velké Británie. Armáda nyní vyhlásila, že boj s virem úspěšně vyhrála, takže uprchlíci se mohou vrátit a začít s obnovou země.
28 týdnů poté (2007) online ke zhlédnutí - Filmy ...
28 týdnů poté. Koprodukční sci-fi horor v režii Juana Carlose Fresnadilla navazuje na úspěšný film 28 dní poté. Odehrává se šest měsíců po tom, co děsivý virus takřka vyhladil obyvatele Velké Británie. Armáda nyní vyhlásila, že boj s virem úspěšně vyhrála, takže uprchlíci se mohou vrátit a začít s obnovou země.
28 týdnů poté | movies.prehraj.me - filmy a seriály online ...
28 týdnů poté (2007) Stručný popis: IMDb skóre: 0 Koprodukční sci-fi horor v režii Juana Carlose Fresnadilla navazuje na úspěšný film 28 dní poté.


Česká. Ke Shlednutí.. Film online. Ke shlédnutí. Zdarma. BDrip. Stream. Avi. 4k blu ray. Český Dabing. Hd. Full Movie. Cz titulky. Celý Film. Ulozto. Stáhnout. Cz dabing. DVDrip. Sleduj Filmy. České.1080p. MP4. iPhone. Watch Free. Download. Český Film. Ke Stažení. 480p. 720p. iPad