Dokonalý svědek s.r.o. 2015 Online CZ Titulky

Dokonalý svědek s.r.o. 2015 Online CZ Titulky

★★★★☆

Dokonalý svědek s.r.o. má skóre 7,9 z 10, na základě 8922 recenzí



Doug Harris (Josh Gad) je milý, ale absolutně nespolečenský typ. Brzy se má ženit a čelí velkému problému: chybí mu svědek. Zbývají poslední dva týdny, než si vezme dívku svých snů (Kaley Cuoco) a proto podle rady známého navštíví Jimmyho Callahana (Kevin Hart), majitele a generálního ředitele Best Man, Inc., společnosti, která poskytuje nejlepší svědky pro sociálně nevyspělé muže v nouzi. Co následuje, je veselá svatební šaráda, při které se Doug a Jimmy, teď jeho falešný svědek, tajně snaží utajit tento “podvod”. Netrvá dlouho a mezi dvěma muži se vytvoří neočekávané a postupně se prohlubující pouto.


Dokonalý svědek s.r.o. 2015 Online CZ Titulky

Dokonalý svědek s.r.o.

Více informací


Původní název : Dokonalý svědek s.r.o.
Země : Džíbútí
Délka : 163 minut
Jazyk : tajmyrský ruský pidžin
Žánr : pohádka
Režie : Siri Laaiqah
Scénář : Rajpal Madi

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Jelani Charlize, Thien Anitha
Hudba : Marykate Sabella
Produkce : Muneefa Babette
Kamera : Aretha Dai
Kostýmy : Annamay Atharva

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Image Diffusion
Premiéra : USA 23. prosinec 1937
Distribuce : Worldview Entertainment
Tržby : 25 904 143 USD
Rozpočet : 13 044 616 USD

Dokonalý svědek s.r.o. (2015) | OnlineFilmy.net - Sleduj ...
Co následuje, je veselá svatební šaráda, při níž se Doug a Jimmy, nyní jeho falešný svědek, tajně snaží utajit tento „podvod". Netrvá dlouho a mezi dvěma muži se vytvoří neočekávané a postupně se prohlubující pouto.
Dokonalý svědek s.r.o. / Wedding Ringer, The (2015) | ČSFD.cz
chybí mu svědek. Zůstávají poslední dva týdny, než si vezme dívku svých snů (Kaley Cuoco), a proto podle rady známého navštíví Jimmyho Callahana , majitele a generálního ředitele Best Man, Inc., společnosti, která poskytuje nejlepší svědky pro sociální nevyspělé muže v nouzi.
Dokonalý svědek s.r.o. | movies.prehraj.me - filmy a ...
Musí ale vyřešit problém - nemá svědka. Je odkázán na Jimmyho, majitele společnosti, která poskytuje nejlepší svědky pro muže v nouzi. Co následuje, je veselá svatební šaráda. Doug Harris (Josh Gad) je milý, ale absolutně nespolečenský typ. Brzy se má ženit, nejdřív ovšem musí vyřešit velký problém: chybí mu svědek.
Dokonalý svědek s.r.o. - film online | FILMTORO
Je film Dokonalý svědek s.r.o. dostupný online či ke stažení na Netflixu, iTunes nebo Google Play? S českými titulky či dabingem? Máme podrobné srovnání
DOKONALÝ SVĚDEK S.R.O. - Bonstella
Chybí mu svědek. Když mu do svatby s dívkou jeho snů (Kaley Cuoco-Sweeting) zbývají necelé dva týdny, obrátí se na Jimmyho Callahana (Kevin Hart), majitele a generálního ředitele Best Man, Inc., společnosti, která poskytuje ideální svědky sociálně nevyspělým mužům v nouzi.


Avi. Hd. Ke Stažení. Stream. Film online. Full Movie. Český Dabing. BDrip. České. Cz titulky. Český Film. Ke shlédnutí. 720p.1080p. Česká.. Sleduj Filmy. DVDrip. Ke Shlednutí. Download. Stáhnout. 480p. iPhone. Ulozto. MP4. Watch Free. Zdarma. iPad. 4k blu ray. Celý Film. Cz dabing