Vše o Evě 1950 Online CZ Titulky

Vše o Evě 1950 Online CZ Titulky

★★★★☆

Vše o Evě má skóre 5,9 z 10, na základě 8420 recenzí



Americký režisér a producent Joseph L Mankiewicz je u nás známý především díky velkofilmu Kleopatra (FP 16/68). Na vrcholu své kariéry byl v letech 1949 50, kdy obdržel Oscary za režii a scénář filmu Dopis třem manželkám (1949) a o rok později za režii dramatu z divadelního prostředí Vše o Evě. V příběhu ambiciózní dívky, která se stane během jediné sezóny hereckou hvězdou, režisér poodhaluje mnohé ze zákulisí uměleckého života v New Yorku, v němž přinejmenším stejnou roli jako talent hrají intriky a bezohledná touha po slávě. Tak trochu v rozporu s názvem filmu je hlavní hrdinkou filmu stárnoucí hvězda Margo. Ta se stane obětí dravé Evy a musí jí uvolnit své místo na diváckém výsluní.


Vše o Evě 1950 Online CZ Titulky

Vše o Evě

Více informací


Původní název : Vše o Evě
Země : Turkmenistán
Délka : 165 minut
Jazyk : jidiš (yi)
Žánr : hororová komedie
Režie : Harvin Tanvir
Scénář : Jesus Kimberli

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Dodie Ritik, Katisha Nashita
Hudba : Vidhi Jamari
Produkce : Jacobe Cecil
Kamera : Aishia Ummayyah
Kostýmy : Puran Kristle

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Bombay Talkies
Premiéra : USA 16. srpen 1970
Distribuce : Sahamongkol Film
Tržby : 69 447 645 USD
Rozpočet : 44 808 265 USD

Vše o Evě / All About Eve (1950) | ČSFD.cz
evapetra. Film o kariérizmu. Přesněji o kariéristce Evě, divadelní herečce. Z prostředí, ve kterém je používání intrik a zákulisních machinací obvyklejší něž jinde, protože tady jde nejen o peníze, moc, ale také a hlavně o slávu.
Vše o Evě / All About Eve (1950) | ČSFD.cz
Matty. Vše o Evě, o vzestupech a pádech hvězd a hvězdiček. Znamenitý scénář je natolik znamenitý a oslnivé herecké výkony natolik oslnivé, že mi ani nevadila divadelně režie, hlavně statická kamera.
Vše o Evě - film online | FILMTORO
Je film Vše o Evě dostupný online či ke stažení na Netflixu, iTunes nebo Google Play? S českými titulky či dabingem? Máme podrobné srovnání
Vše-o-Evě-_-All-About-Eve-1950,-CZ-tit - online ke ...
Soubor Vše-o-Evě-_-All-About-Eve-1950,-CZ-tit zatím nemá ještě žádné hodnocení. Ohodnoťte soubor jako první a pomůžete tak ostatním uživatelům při výběru souboru online nebo ke stažení.
Vše o Evě - Hlášky z filmů a seriálů | hlášky z filmu Vše ...
Lloyd Richards: „Ty víš, o co jde. Nemá to nic společného s tím, jestli bys měla hrát Coru. Jde o to, že ses pohádala s Billem.” Margo: „Billovi je třicet dva.


Zdarma. MP4. Stáhnout. Ulozto. Watch Free. 480p. Ke Shlednutí. Stream. Download. iPad. Film online.1080p. Cz dabing. BDrip. Cz titulky. Avi. Hd. Celý Film. Sleduj Filmy. 4k blu ray. Ke Stažení.. iPhone. 720p. Český Film. Ke shlédnutí. DVDrip. Full Movie. České. Český Dabing. Česká