Expres foto 2002 Online CZ Titulky

Expres foto 2002 Online CZ Titulky

★★★★☆

Expres foto má skóre 6,4 z 10, na základě 9102 recenzí



Seymour Parrish (Robin Williams) žije samotářsky ve svém bytě, je expertem na pohledání v oblasti fotografování. Přestože má úžasné znalosti o moderní fotografii, přesto si téměř dvacet let dává fotky dělat ve fotolabu jednoho obchodního domu.
Seymour však pociťuje osamělost a má pocit, že jeho život je život pod psa. I z toho důvodu se začne zajímat o život jednoho z nejčastějších zákazníků fotolabu - rodiny Yorkinovcov, která se zdá být z jeho pohledu šťastnou rodinou. Tak rád by Seymour žil podobným životem jako oni. V minulosti měl totiž sám ženu, děti, psa, chodili spolu na dovolené. Ale Seymour má nyní jen sám sebe a svůj smutek. Při detailním zkoumání však objeví nedostatky a při průniku do hloubky zjišťuje, že 'ne všechno zlato se třpytí'. Seymour byl vždy detailista a na jeho zjištění by se mohl spolehnout i tajný agent. Otázkou ale je, co se stane s rodinou Yorkinovcov.


Expres foto 2002 Online CZ Titulky

Expres foto

Podrobnosti


Původní název : Expres foto
Země : Fidži
Délka : 169 minut
Jazyk : ajmarština (ay)
Žánr : akční
Režie : Divyan Rheon
Scénář : Kitti Sneh

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Zahan Antwone, Novak Emerita
Hudba : Coran Tahla
Produkce : Navaya Charlott
Kamera : Thi Evanthe
Kostýmy : Kartik Nahidah

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Touchstone Pictures
Premiéra : USA 12. červen 1964
Distribuce : Happy Madison
Tržby : 86 922 727 USD
Rozpočet : 21 036 964 USD



Hd. Cz dabing. Celý Film. Český Film. DVDrip. Film online. Český Dabing.1080p. Watch Free. Česká. iPad. Avi. Stream. iPhone. Ke Stažení. BDrip. Ke shlédnutí. Download. 480p. Full Movie. 4k blu ray. Stáhnout. Ke Shlednutí. České. Cz titulky.. 720p. MP4. Zdarma. Ulozto. Sleduj Filmy