Vetřelec vs. Predátor 2004 Online CZ Titulky

Vetřelec vs. Predátor 2004 Online CZ Titulky

★★★★☆

Vetřelec vs. Predátor má skóre 6,4 z 10, na základě 8820 recenzí



Expedice skupiny archeologů na počátku 21. století, vedená průmyslovým miliardářem Charlesem Weylandem, do Antarktidy. Ten totiž věří, že za pomoci satelitů s termálním snímáním objeví zbytky starověkých chrámů, které by měli být starší než Egyptské či Aztécké pyradimy a měli by být schovány pod ledem. Jakmile tým najde zbytky lidských těl s dírami v hrudních koších a mrtvé facehuggery, znamená to pravděpodobně, že neobydlenost chrámu bude velmi nepravděpodobná. Co je však horší, do chrámu příchází pět mladých predátorů za účelem vykonání rituálu dospělosti, který vyžaduje souboj na život a na smrt proti Vetřelcům. Brzy přijde boj, rozhodující o tom, která z ras má právo na život a která ne.


Vetřelec vs. Predátor 2004 Online CZ Titulky

Vetřelec vs. Predátor

Podrobnosti


Původní název : Vetřelec vs. Predátor
Země : Tuvalu
Délka : 149 minut
Jazyk : zjednodušená angličtina (simple)
Žánr : science fantasy
Režie : Baya Orval
Scénář : Rifki Ariya

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Tulay Avrum, Yuval Jermayne
Hudba : Leida Kataleja
Produkce : Romona Faustine
Kamera : Mordechi Obie
Kostýmy : Sufiyah Vian

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Disneynature
Premiéra : USA 19. březen 1961
Distribuce : Northeast Film
Tržby : 74 672 636 USD
Rozpočet : 11 319 284 USD

AVP ÷ Aliens vs Predator (kompletní film CZ titulky) 2015 ...
Film vzniknul ze hry ALIENS vs PREDATOR 2010 tento film by se mohl jmenovat "Jak lide vypěstovali vetřelce a náhodou šel kolem Predy" -Začal jsem odkonce.
Vetřelci vs. Predátor 2 / Aliens vs. Predator: Requiem ...
Poprvé se tyto dvě kultovní sci-fi postavy spojily ve filmu Vetřelec vs. Predátor (2004), který natočil režisér Paul W. S. Anderson.
Vetřelec vs. Predátor / AVP: Alien Vs. Predator (2004 ...
Dudek. Po druhém zhlédnutí jsem nucen svůj názor trochu změnit. Vetřelec vs. Predátor totiž není tak děsný film, jak jsem si myslel, určité zklamání a kvalitativní úpadek je tam vzhledem k předchozím dílům, dájí-li se tak původní Predátor s Vetřelcem nazvat - přeci jen znát.
Vetřelec vs. Predátor (2004) | OnlineFilmy.net - Sleduj ...
Expedice skupiny archeologů je na počátku 21. století vedena průmyslovým miliardářem Charlesem Weylandem do Antarktidy. Ten totiž věří, že s pomocí satelitů s termálním snímáním objeví zbytky starověkých chrámů, které by měly být starší než egyptské či aztécké pyradimy a měly by být schovány pod ledem.
Vetřelec vs. Predator 2 - SledujFilmy.Online
Poprvé se tyto dvě kultovní sci-fi postavy spojily ve filmu Vetřelec vs. Predátor (2004), který natočil režisér Paul W. S. Anderson.


Česká. DVDrip. iPad. iPhone. Cz dabing. Watch Free. Český Dabing. 720p. Hd. Ke shlédnutí. Celý Film. Český Film. MP4.1080p. 480p. Zdarma. Stream. 4k blu ray. Ulozto. Stáhnout. Film online. Download. Sleduj Filmy. Avi. Ke Stažení. BDrip.. Full Movie. České. Cz titulky. Ke Shlednutí