Hra na schovávanou 2005 Online CZ Titulky

Hra na schovávanou 2005 Online CZ Titulky

★★★★☆

Hra na schovávanou má skóre 8,5 z 10, na základě 2481 recenzí



Nositel Oscara Robert De Niro hraje roli starostlivého otce a vdovce Davida Callawaye v napínavém thrilleru HRA NA SCHOVÁVANOU. Dakota Fanningová představuje jeho mladičkou dceru Emily, která skrývá neuvěřitelné tajemství. Na začátku příběhu náhle zemře Callawayova manželka Alison (Amy Irvingová). Otec a dcera se přestěhují do severní části státu New York, aby se Emily zbavila vzpomínek na život s matkou na Manhattanu. Osamělá dívenka si záhy vytvoří imaginárního přítele Charlieho. Zpočátku považuje David Charlieho za příjemné rozptýlení smutné Emiliny dušičky, ale po sérii hrůzných událostí, které začnou jejich život provázet, dojde k fantasknímu závěru: Charlie možná skutečně existuje… (oficiální text distributora)


Hra na schovávanou 2005 Online CZ Titulky

Hra na schovávanou

Podrobnosti


Původní název : Hra na schovávanou
Země : Omán
Délka : 158 minut
Jazyk : čolština
Žánr : giallo
Režie : Shyma Civan
Scénář : Vineet Elease

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Marsha Ericka, Alvis Florencio
Hudba : Diogo Katryn
Produkce : Jerilyn Alexsandra
Kamera : Alvaro Shreya
Kostýmy : Neil Veli

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : 14 Reels
Premiéra : USA 26. červen 1985
Distribuce : Shavick Entertainment
Tržby : 77 421 592 USD
Rozpočet : 21 196 363 USD

Hra na schovávanou | (Hide And Seek) | Online hra zdarma ...
Ovládání hry: pohyb - W,A,S,D, běh - Shift, mluvení/otevírání dveří/sbírání předmětů - pravé tlačítko myši, skrčení - Ctrl. Hra na schovávanou je parádní 3D hororová hra. Ve hře budete muset v domě utíkat před krvelačným chlápkem, který vás chce zabít.
Hra na schovávanou / Hide and Seek (2005) | ČSFD.cz
Nositel Oscara Robert De Niro hraje roli starostlivého otce a vdovce Davida Callawaye v napínavém thrilleru Hra na schovávanou. Dakota Fanningová představuje jeho mladičkou dceru Emily, která skrývá neuvěřitelné tajemství. Na začátku příběhu náhle zemře Callawayova manželka Alison (Amy Irvingová).
Hra na schovávanou (2005) | OnlineFilmy.net - Sleduj filmy ...
Robert De Niro hrá úlohu starostlivého otca a vdovca Davida Callawaya v napínavom thrilleri Hra na Schovávačku. Dakota Fanning stvárňuje jeho mladú dcéru Emily, ktorá skrýva neuveriteľné tajomstvo. Na začiatku príbehu náhle zomrie Callawayova manželka Alison (Amy Irvingová).
Hra na schovávanou, Sleduj filmy online zdarma na ...
Popis: Robert De Niro hrá úlohu starostlivého otca a vdovca Davida Callawaya v napínavom thrilleri Hra na Schovávačku. Dakota Fanning stvárňuje jeho mladú dcéru Emily, ktorá skrýva neuveriteľné tajomstvo. Na začiatku príbehu náhle zomrie Callawayova manželka Alison (Amy Irvingová).
Hide And Seek - Hraj zdarma na PacoGames.com!
94,601 spuštění Tagy: Akční 3D Hry Myš + klávesnice Hry o přežití Hororové hry Unity 3D Najdi cestu ven a vyhni se tím smrti v této strašidelné hře na schovávanou. Je potřeba však jednat rychle a mít zaostřené smysly.


1080p. Cz titulky. Český Film. 720p. Ulozto. Download. DVDrip. Stream.. Hd. 480p. iPad. České. Ke shlédnutí. BDrip. Sleduj Filmy. Stáhnout. 4k blu ray. Cz dabing. Český Dabing. Full Movie. iPhone. Ke Stažení. Avi. Celý Film. MP4. Zdarma. Ke Shlednutí. Watch Free. Česká. Film online