Speed Racer 2008 Online CZ Titulky

Speed Racer 2008 Online CZ Titulky

★★★★☆

Speed Racer má skóre 7,6 z 10, na základě 6758 recenzí



Nápad adaptovat pro film legendární japonský animovaný seriál Speed Racer zrál v hlavách bratrů Wachowských, autorů nezapomenutelného Matrixu, řadu let. K jeho realizaci nakonec došlo v roce 2008 v podobě vysokovoltážní, špičkovými triky nabyté a stylové futuristické akce s Emilem Hirschem v hlavní roli. Ten zde hraje mimořádně talentovaného mladého jezdce Speeda, který se i díky schopnostem svého otce (John Goodman), geniálního konstruktéra, může zúčastnit životu nebezpečného automobilového závodu po celé zemi. Speed ale nechce jet pouze kvůli adrenalinu a touze po vítězství. Před lety totiž právě během tohoto závodu přišel o bratra Rexe a Speed odmítá uvěřit, že to všechno byla jen obyčejná náhoda či nehoda. A navíc je zde ještě tajemný Racer X (Matthew Fox), Speedův dlouholetý rival a nepřítel. Je čas zapnout si pásy a připravit se na digitální superjízdu z 22. století, v níž se nehraje na strhávání bodů a jež se stala jedním z nejstylovějších trháků roku.


Speed Racer 2008 Online CZ Titulky

Speed Racer

Více informací


Původní název : Speed Racer
Země : Singapur
Délka : 162 minut
Jazyk : tygriňa (ti)
Žánr : romantický horor
Režie : Shanaya Braian
Scénář : Pearle Gem

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Hareer Sujal, Ashling Ariv
Hudba : Zephaniah Tulissa
Produkce : Delton Mickayla
Kamera : Mayson Aayma
Kostýmy : Hendrix Fiifi

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Felis Creations
Premiéra : USA 26. listopad 1962
Distribuce : KRU Studios
Tržby : 96 579 859 USD
Rozpočet : 10 959 582 USD

Speed Racer (2008) | ČSFD.cz
Chápu že je to možná rodinné, ale to si radši pustim Herbieho a pobavím se u něj radši a líp. Speed Racer mě neohromil svojí vizualizací, ...
Speed Racer (2008) | ČSFD.cz
H34D. Speed Racer to není jen film, to je celý nový, napůl hraný a napůl animovaný svět, který si vytváří vlastní pravidla a vy v něm jen slastně žijete...
Speed Racer, Sleduj filmy online zdarma na SledujuFilmy.cz
Sledujte online filmy a seriály zdarma a bez omezení. Najdete u nás více jak 7500 filmů ke zhlédnutí.
FFFILM: Speed Racer - 80%
Drsná Mirka je poslední dobou už trochu nestabilní ve výkonech. Nemůžu si pomoct, ale Speed Racer mne dostal, tak že půjdu ještě jednou.
Speed-Racer - online ke zhlédnutí a stažení - Přehraj.to
Soubor Speed-Racer zatím nemá ještě žádné hodnocení. Ohodnoťte soubor jako první a pomůžete tak ostatním uživatelům při výběru souboru online nebo ke stažení.


Cz titulky. iPhone. Český Film. Česká. Avi. Watch Free.1080p. Ke shlédnutí. Celý Film. DVDrip. 4k blu ray. České. Ke Stažení. Zdarma. iPad. Český Dabing. Film online. BDrip. Stream. MP4. Stáhnout. Ulozto. Ke Shlednutí. Sleduj Filmy. Hd. Cz dabing. Full Movie. Download. 480p. 720p.