Na sv. Valentýna 2010 Online CZ Titulky

Na sv. Valentýna 2010 Online CZ Titulky

★★★★☆

Na sv. Valentýna má skóre 5,1 z 10, na základě 5938 recenzí



Den svatého Valentýna přichází každý rok, ať už se nám to líbí, nebo ne. Milostné životy vystavuje zkoušce, vždy je šance na romantické chvíle, nebo na trapné fiasko. Může to být den zmatený, komplikovaný, ale na jeho konci láska vítězí nade vším.
Film Na sv. Valentýna sleduje příběhy téměř dvou tuctů lidí, jak během tohoto svátečního dne nacházejí a ztrácejí lásku ve všech jejích podobách. Mezi aktéry je například velmi zaneprázdněný květinář (Ashton Kutcher) a jeho nejlepší přítelkyně, učitelka (Jennifer Garnerová), která má poměr s ženatým mužem, lékařem (Patrick Dempsey). Obchodník (Bradley Cooper) a vojenská velitelka (Julia Robertsová) na dovolené vedou dlouhý rozhovor během mezinárodního letu. Je zde také postarší manželský pár (Hector Elizondo a Shirley MacLaineová) starající se o svého malého vnuka, jenž se trápí, protože mu chybí spolužák a jeho matka.


Na sv. Valentýna 2010 Online CZ Titulky

Na sv. Valentýna

Podrobnosti


Původní název : Na sv. Valentýna
Země : Džíbútí
Délka : 163 minut
Jazyk : čibča (chb)
Žánr : sitcom
Režie : Faisel Daynton
Scénář : Sahiba Hamidah

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Kadin Bunny, Jordanlee Sherri
Hudba : Qadeer Hamid
Produkce : Yao Zunairah
Kamera : Tuuli Malakia
Kostýmy : Shanell Rolanda

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Shochiku
Premiéra : USA 22. srpen 1912
Distribuce : Vivendi Entertainment
Tržby : 21 946 960 USD
Rozpočet : 88 546 685 USD



Český Film. Avi. Ke shlédnutí. Film online. DVDrip.1080p. Zdarma. Ke Shlednutí. Hd. 4k blu ray. Cz titulky. Sleduj Filmy. 480p. iPhone. Stream. Download. iPad. Watch Free. BDrip.. Stáhnout. Česká. Cz dabing. Celý Film. Český Dabing. Full Movie. Ke Stažení. 720p. České. Ulozto. MP4