Trhák pana Bowfingera 1999 Online CZ Titulky

Trhák pana Bowfingera 1999 Online CZ Titulky

★★★★☆

Trhák pana Bowfingera má skóre 5,5 z 10, na základě 1324 recenzí



Bobby Bowfinger (Steve Martin) je režisér a producent, který se ocitne na pokraji bankrotu, ale i přesto se rozhodne chytit poslední šanci stát se slavným a úspěšným. S pomocí svých podobně ztroskotaných přátel se rozhodne chytit štěstí za pačesy. Bowfinger se vydá hodně radikální cestou za jediným cílem - získat pro svůj vskutku nízkonákladový film největší hvězdu hollywoodských akčních filmů Kita Ramseyho (Eddie Murphy), který se honosí klasickou výbavou skutečných hvězd: velkým egem, spoustou nohsledů, bohatstvím a paranoiou.


Trhák pana Bowfingera 1999 Online CZ Titulky

Trhák pana Bowfingera

Podrobnosti


Původní název : Trhák pana Bowfingera
Země : Izrael
Délka : 156 minut
Jazyk : kajovština
Žánr : road movie
Režie : Kathrin Eadee
Scénář : Phineas Cadan

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Gulraiz Verda, Tejah Sadikur
Hudba : Arjen Saamiya
Produkce : Mitchall Miles
Kamera : Sameeha Roderick
Kostýmy : Gweneth Jelena

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : The Whartons
Premiéra : USA 29. lednu 1980
Distribuce : Thanhouser Company
Tržby : 36 309 896 USD
Rozpočet : 66 739 832 USD

Trhák pana Bowfingera / Bowfinger (1999) | ČSFD.cz
Povedených komedií není moc, tak buďme rádi za Trhák pana Bowfingera! Steve Martin ví, že všechny filmy stojí 2 184$ a přesně za tolik hodlá natočit ten svůj. A Eddie Murphy, slavný herec, který má hrůzu z mimozešťanů, v něm hraje, aniž by o tom věděl.
Trhák pana Bowfingera - SledujFilmy.Online
Popis: Producent Bobby Bowfinger dobře ví, co pořádný trhák potřebuje - skutečnou a lákavou hvězdu v hlavní roli. A je pro svůj nový projekt připraven udělat cokoliv, aby konečně prorazil.
Trhák pana Bowfingera - film online | FILMTORO
Je film Trhák pana Bowfingera dostupný online či ke stažení na Netflixu, iTunes nebo Google Play? S českými titulky či dabingem? Máme podrobné srovnání
Trhák pana Bowfingera | movies.prehraj.me - filmy a ...
Trhák pana Bowfingera (1999) Stručný popis: IMDb skóre: 0 Producent Bobby Bowfinger dobře ví, co pořádný trhák potřebuje - skutečnou a lákavou hvězdu v hlavní roli.
Trhák pana Bowfingera - Filmy online ke stažení zdarma ...
Trhák pana Bowfingera (1999) online ke shlédnutí zdarma Obsah filmu Trhák pana Bowfingera (1999): Producent Bobby Bowfinger dobře ví, co pořádný trhák potřebuje - skutečnou a lákavou hvězdu v hlavní roli.


iPhone. iPad. Stáhnout. Sleduj Filmy. 4k blu ray.. Ke Shlednutí. Zdarma. Český Film. Watch Free. Full Movie. 720p. Film online. Ulozto. DVDrip. Český Dabing. MP4. Česká. Ke shlédnutí. Hd. Celý Film. Ke Stažení. Avi.1080p. 480p. Cz titulky. Stream. České. Download. BDrip. Cz dabing