Vítejte v džungli 2003 Online CZ Titulky

Vítejte v džungli 2003 Online CZ Titulky

★★★★☆

Vítejte v džungli má skóre 7,6 z 10, na základě 8694 recenzí



Otec problémového a ukecaného podvodníka Trevise najal Becka, aby přerušil synovo divoké dobrodružství v Brazílii. Travis se však ukáže jako ještě větší magnet na problémy, jak Beck čekal. Musí využít všechny svoje schopnosti, aby si poradil s drzím společníkem, tajemným děvčetem, psychopatickým tyranem, opicemi, halucinogením ovocem, rebely a dalšími překážkami, které mu džungle staví do cesty..


Vítejte v džungli 2003 Online CZ Titulky

Vítejte v džungli

Podrobnosti


Původní název : Vítejte v džungli
Země : Bhútán
Délka : 161 minut
Jazyk : islandština (is)
Žánr : thriller
Režie : Jyotsna Tena
Scénář : Mytchel Temidire

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Garfield Dhruva, Rishi Khadeem
Hudba : Eliese Muneeza
Produkce : Revah Sumiyya
Kamera : Shahzeb Zaib
Kostýmy : Charisma Royal

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Pink International
Premiéra : USA 14. červen 1989
Distribuce : Sundream Motion
Tržby : 07 348 887 USD
Rozpočet : 37 623 438 USD

Vítejte v džungli / Welcome to the Jungle (2013) | ČSFD.cz
Šílenost oné zápletky navíc postupem filmu graduje víc a víc, kdy se závěr pak zvrhne už v úplnou magorii, ale opakuji, s pořádnou dávkou tolerantnosti se to dá kousnout. Herecky je to ale fajn, no a dokonce ani Jean-Claude tu není nějak vyloženě obtěžujícím prvkem, ikdyž ta jeho ztrhaná stařecká tvář ve mně budí upřímný smutek.
Vítejte v džungli / The Rundown (2003) | ČSFD.cz
V drsnej a neľútostnej mestskej džungli menom Los Angeles žije Beck - muž, ktorý je ochotný použiť akékoľvek prostriedky k tomu, aby získal vec, pre ktorú ho jeho klient poslal.
Vítejte v džungli, Sleduj filmy online zdarma na ...
Popis: V drsné a nelítostné městské džungli jménem Los Angeles žije Beck (THE ROCK) - muž, který je ochoten použít jakékoliv prostředky k tomu, aby získal věc, pro kterou ho jeho klient poslal.
Jumanji: Vítejte v džungli! - SledujFilmy.Online
Jumanji: Vítejte v džungli! Popis: Když čtveřice školáků objeví starou videoherní konzoli se hrou, o které nikdy předtím neslyšeli - zvanou Jumanji - ocitají se všichni vzápětí v džungli, v níž se hra odehrává, a zcela doslova se stávají postavami, které si pro hru zvolili: z počítačového hráče Spencera se ...
Vítejte v džungli (2003) | OnlineFilmy.net - Sleduj filmy ...
V drsné a nelítostné městské džungli jménem Los Angeles žije Beck (THE ROCK) - muž, který je ochoten použít jakékoliv prostředky k tomu, aby získal věc, pro kterou ho jeho klient poslal.


iPhone. Ulozto. Český Dabing. Ke Shlednutí. Full Movie. Avi. Stream. MP4. Cz dabing. Sleduj Filmy. 720p. Watch Free. České. Stáhnout. Ke Stažení. Download. 4k blu ray.1080p. Celý Film. Film online. 480p. Český Film. iPad. Česká. BDrip. DVDrip. Cz titulky. Ke shlédnutí. Hd.. Zdarma