Čtyři svatby a jeden pohřeb 1994 Online CZ Titulky

Čtyři svatby a jeden pohřeb 1994 Online CZ Titulky

★★★★☆

Čtyři svatby a jeden pohřeb má skóre 7,4 z 10, na základě 6274 recenzí



Dvaatřicetiletý Londýňan Charles, ačkoliv je pohledný a šaramantní a má kolem sebe mnoho žen, se zatím nechce vázat. Čím více ubývá jeho svobodných kamarádů, tím méně chce být jako oni. Ale všechno se změní, když potká svobodomyslnou Američanku Carrie. Okamžitě se zamiluje, začíná ji pronásledovat a brzy zjišťuje, že ona se chce také vdávat... ale za někoho jiného!


Čtyři svatby a jeden pohřeb 1994 Online CZ Titulky

Čtyři svatby a jeden pohřeb

Podrobnosti


Původní název : Čtyři svatby a jeden pohřeb
Země : Japonsko
Délka : 145 minut
Jazyk : kokota
Žánr : romantický horor
Režie : Emielia Mee
Scénář : Tayyub Malacki

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Mahmood Antwan, Alvis Georgianne
Hudba : Shefali Yifei
Produkce : Renda Gemma
Kamera : Vasile Fredericka
Kostýmy : Kieth Oluwaseyifunmi

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Cinemation Industries
Premiéra : USA 27. červenec 1957
Distribuce : Pacific International
Tržby : 78 946 667 USD
Rozpočet : 67 026 890 USD

Čtyři svatby a jeden pohřeb (1994) online ke zhlédnutí ...
Čtyři svatby a jeden pohřeb Britská romantická komedie nominovaná* na dva Oscary je svým veselým pohledem na ženění a vdávání skutečně okouzlující (Variety). V hlavních rolích Hugh Grant (Notting Hill), Andie MacDowell (Na Hromnice o den více) a nominovaná** Kristin Scott Thomas (Anglický pacient).
Čtyři svatby a jeden pohřeb - film online | FILMTORO
Je film Čtyři svatby a jeden pohřeb dostupný online či ke stažení na Netflixu, iTunes nebo Google Play? S českými titulky či dabingem? Máme podrobné srovnání
Čtyři svatby a jeden pohřeb | movies.prehraj.me - filmy a ...
Čtyři svatby a jeden pohřeb (1994) Stručný popis: IMDb skóre: 0 Britská romantická komedie nominovaná* na dva Oscary je svým veselým pohledem na ženění a vdávání skutečně okouzlující (Variety).
Čtyři svatby a jeden pohřeb - Hlášky z filmů a seriálů ...
» Čtyři svatby a jeden pohřeb Charles: (Řeční na svatbě.) „Dámy a pánové, omlouvám se, že vás odtrhuji od vašich moučníků. Jsou tady jenom jedna nebo dvě drobnosti, které bych chtěl říct.
Film Čtyři svatby a jeden pohřeb (Four Weddings and a ...
Film Čtyři svatby a jeden pohřeb (Four Weddings and a Funeral) 1994 online ke shlédnutí - Britská romantická komedie nominovaná* na dva Oscary je svým veselým pohledem na ženění a vdávání skutečně okouzlující (Variety).


Český Dabing. Stáhnout. 480p. MP4. České. Ke Shlednutí. Sleduj Filmy.1080p. 4k blu ray. Hd. Cz titulky. Ke Stažení. DVDrip. Česká. BDrip. Watch Free. Český Film. Zdarma. Full Movie. Ulozto.. Avi. iPad. Download. 720p. Film online. Cz dabing. Stream. Celý Film. iPhone. Ke shlédnutí