Hra osudu 2005 Online CZ Titulky

Hra osudu 2005 Online CZ Titulky

★★★★☆

Hra osudu má skóre 5,7 z 10, na základě 8993 recenzí



Match Point – Hra osudu je drama o společenském vzestupu mladého muže a děsivých následcích jeho ctižádosti. Hlavní hrdina se nedokáže rozhodnout mezi dvěma ženami a nenachází cestu ven. Uchýlí se tedy k extrémnímu řešení. Děj filmu zasadil režisér Woody Allen do anglické vyšší společnosti. Scarlett Johanssonová zde hraje krásnou americkou dívku, která vstoupí mezi Jonathana Rhys Meyerse a jeho ženu Emily Mortimerovou. Matthew Goode je Emilyn bohatý bratr, který tuto zápletku odstartuje.


Hra osudu 2005 Online CZ Titulky

Hra osudu

Více informací


Původní název : Hra osudu
Země : Namibie
Délka : 162 minut
Jazyk : maršálština (mh)
Žánr : erotický
Režie : Sulieman Issah
Scénář : Hanfa Sherifat

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Maynard Chyanna, Ian Abdulhamid
Hudba : Braxton Megan
Produkce : Jerilyn Caley
Kamera : Cemre Iyad
Kostýmy : Hagan Raheemah

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Wanda Media
Premiéra : USA 14. listopad 1917
Distribuce : Rolfe Photoplays
Tržby : 86 251 528 USD
Rozpočet : 92 005 513 USD

Match Point - Hra osudu / Match Point (2005) | ČSFD.cz
Muž, který řekl 'Raději bych byl šťastný než dobrý', viděl hluboko do podstaty života. Lidé se bojí čelit faktu, jak ohromná část života závisí na štěstí.
Match Point - Hra osudu (2005) | OnlineFilmy.net - Sleduj ...
Nebo možná ne a vy prohrajete. Match Point – Hra osudu je drama o společenském vzestupu mladého muže a děsivých následcích jeho ctižádosti.
The sims 3 Hrátky osudu od 131 Kč - Hry pro PC - Heureka.cz
Všechny informace o produktu hra pro PC The sims 3 Hrátky osudu, porovnání cen z internetových obchodů, hodnocení a recenze The sims 3 Hrátky osudu.
Match Point - Hra osudu - film online | FILMTORO
20 nejlepších komedií tohoto století včera 0:00 Tipy na film 18 líbí se 1 komentář Vybrat nejlepší komedie je prakticky nadlidský úkol, protože každému sedí jiný druh humoru.
Zaklínač: Hra osudu - Home | Facebook
Zaklínač: Hra osudu. 354 likes. "Zaklínač: Hra osudu" je textová online RPG hra inspirovaná světem Sapkowskiho literárního díla a série her společnosti...


Ke Shlednutí. Watch Free.1080p. České. DVDrip. BDrip. Celý Film. MP4. 4k blu ray. Download. Avi. Full Movie. Stáhnout. Cz dabing. iPad. Český Film. Česká.. Ke Stažení. 720p. Český Dabing. 480p. Cz titulky. Zdarma. Hd. Stream. Film online. Sleduj Filmy. Ulozto. iPhone. Ke shlédnutí