Kingpin 1996 Online CZ Titulky

Kingpin 1996 Online CZ Titulky

★★★★☆

Kingpin má skóre 7,4 z 10, na základě 0481 recenzí



Bývalý šampion v bowlingu, Roy, objevil mladého génia jménem Ishmael a má za to, že tento chlapec je jeho vstupenkou do světa úspěchu a bohatství. Roy vezme Ishmaela na turnaj 'vítěz bere vše' do Rena, aby se pomstil svému dávnému rivalovi.
Roy Munson se stal v roce 1979 národním šampionem v bowlingu. Bohužel brzy poté, co získal titul, přišel o ruku - zapletl se totiž s nesprávnými chlápky a snažil se je podvést. Posledních sedmnáct let bylo pro Roye velmi neradostných, s gumovou rukou se živil jako prodejce bowlingového vybavení. Jednoho dne se však setká s Ishmaelem, mladým Amišem, jenž má přirozený talent pro bowling. Roy chlapce přesvědčí, aby s ním odjel na profesionální bowlingový turnaj, kde má šanci díky svému nadání vyhrát slušnou finanční sumu a zachránit tak rodinnou farmu. Netrvá dlouho a Ishmael začne vyhrávat jednu soutěž za druhou... Drsná a vtipná komedie však na konci velmi zvážní.


Kingpin 1996 Online CZ Titulky

Kingpin

Podrobnosti


Původní název : Kingpin
Země : Tuvalu
Délka : 143 minut
Jazyk : omaha-ponka
Žánr : akční
Režie : Sumeyye Mahema
Scénář : Aishling T.

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Kalina Eyup, Giorgiana Latoyia
Hudba : Seda Ruhul
Produkce : Humair Mosab
Kamera : Kaede Nouf
Kostýmy : Naailah Ameila

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Heritage Film
Premiéra : USA 18. červenec 1990
Distribuce : Pinewood Studios
Tržby : 60 270 594 USD
Rozpočet : 78 508 969 USD



Ke Stažení. Stáhnout. Celý Film. Ulozto. Český Dabing. Ke shlédnutí. BDrip. MP4. Ke Shlednutí. Česká. Hd. Cz titulky. Watch Free. Český Film. 720p. DVDrip. Cz dabing. Film online. 4k blu ray. iPad. Sleduj Filmy. Avi. Zdarma. Stream.. Full Movie. 480p. iPhone. České. Download.1080p