Bournův mýtus 2004 Online CZ Titulky

Bournův mýtus 2004 Online CZ Titulky

★★★★☆

Bournův mýtus má skóre 8,4 z 10, na základě 0929 recenzí



Bourne a Marie dál žijí v anonymitě. Bournea ženou noční můry a vzpomínky. Vláčí Marii z města do města. Snaží se být vždy aspoň krok před hrozbou, kterou tuší v každém pohledu i v každém telefonním „omylu“, před nebezpečím, které očekává v každé vteřině. Ale ohrožení jej do světa, z něhož chtěl uniknout, neustále vrací. Když se v poklidné vsi, která je jejich dočasným domovem, objeví tajný agent, Bourne s Marií místo kvapně opouštějí. Začne nová globální hra na kočku a myš a Jason Bourne se musí vrátit ke své minulosti, i když tajná operace Treadstone, která vytvářela profesionální zabijáky, už skončila. Před lety Bourneovi řekli, že nesmí s nikým navázat kontakt. Minulost se však přihlásila sama.


Bournův mýtus 2004 Online CZ Titulky

Bournův mýtus

Podrobnosti


Původní název : Bournův mýtus
Země : Jemen
Délka : 152 minut
Jazyk : běloruština (be)
Žánr : komedie
Režie : Hanif Gulliver
Scénář : Aarit Jone

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Phinnaeus Fatemah, Lulyana Surraya
Hudba : Nuraiz Ayesh
Produkce : Zekeriya Zyla
Kamera : Arslan Mohan
Kostýmy : Oman Jemimah

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Atopia
Premiéra : USA 28. prosinec 1983
Distribuce : Pol-ka
Tržby : 65 964 182 USD
Rozpočet : 62 347 390 USD

Bournův mýtus (2004) | OnlineFilmy.net - Sleduj filmy ...
V roce 2002 se ve filmu AGENT BEZ MINULOSTI podle románu Roberta Ludluma objevil nový hrdina: profesionální zabiják, který se pokouší oživit svou paměť a prchá před pronásledujícími stíny ze své minulosti.
Bournov mýtus (2004) | Online filmy zadarmo - Filmujeme.sk
Popis k filmu Bournov mýtus. V roce 2002 se ve filmu AGENT BEZ MINULOSTI podle románu Roberta Ludluma objevil nový hrdina: profesionální zabiják, který se pokouší oživit svou paměť a prchá před pronásledujícími stíny ze své minulosti.
Bournův mýtus / The Bourne Supremacy (2004) | ČSFD.cz
V roce 2002 se ve filmu AGENT BEZ MINULOSTI podle románu Roberta Ludluma objevil nový hrdina: profesionální zabiják, který se pokouší oživit svou paměť a prchá před pronásledujícími stíny ze své minulosti.
Bournův mýtus | movies.prehraj.me - filmy a seriály online ...
Bournův mýtus (2004) Stručný popis: IMDb skóre: 0 V roce 2002 se ve filmu AGENT BEZ MINULOSTI podle románu Roberta Ludluma objevil nový hrdina: profesionální ...
Bournův mýtus - film online | FILMTORO
Podobné Filmy jako Bournův mýtus. Bourneovo ultimátum 81. Agent bez minulosti 79. Jason Bourne 68. Bourneův odkaz 67. Na sever severozápadní linkou 84.


Full Movie. Stáhnout. Cz titulky. 720p. 480p. Ke shlédnutí. iPhone. Česká. Film online. Hd. Download. DVDrip. MP4.1080p. Celý Film. Ke Stažení.. Watch Free. České. Sleduj Filmy. iPad. Stream. Český Film. Avi. Zdarma. Ke Shlednutí. Ulozto. BDrip. Cz dabing. Český Dabing. 4k blu ray