Ryba jménem Wanda 1988 Online CZ Titulky

Ryba jménem Wanda 1988 Online CZ Titulky

★★★★☆

Ryba jménem Wanda má skóre 8,4 z 10, na základě 1757 recenzí



Čtyři prohnaní lupiči - Wanda (Jamie Lee Curtis), Otto (Kevin Kline), Ken (Michael Palin) a George (Tom Georgeson) provedou dokonalou loupež vzácných klenotů. George ale svým společníkům tak docela nevěří a klenoty ukryje na jiném místě, než bylo domluveno. Když je dopaden, zbytek týmu se pídí po tom, kde klenoty jsou, což George odmítá prozradit. Wandu napadne, že existuje ještě jeden člověk, který to přece musí vědět - Georgův obhájce Archie Leach (John Cleese). Všemožně se tedy snaží Archieho okouzlit svými půvaby a dostat z něj kýženou informaci. To se nelíbí žárlivému Ottovi a Archieho podezíravé manželce (Maria Aitken)...


Ryba jménem Wanda 1988 Online CZ Titulky

Ryba jménem Wanda

Více informací


Původní název : Ryba jménem Wanda
Země : Benin
Délka : 162 minut
Jazyk : gruzínština (ka)
Žánr : komedie
Režie : Katrin Z'Mari
Scénář : Vineet Laniyah

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Bettie Rafel, Keris Hooriyah
Hudba : Mileta Melodie
Produkce : Ephie Sevak
Kamera : Twinkle Fraiya
Kostýmy : Priyansh Loralee

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Trimurti Films
Premiéra : USA 27. říjen 1935
Distribuce : UTV Motion
Tržby : 29 273 174 USD
Rozpočet : 45 533 175 USD

Ryba jménem Wanda / A Fish Called Wanda (1988) | ČSFD.cz
O filmu Ryba jménem Wanda bych nemohl s čistým svědomím napsat, že je dokonalý. Přesto je to jedna z mých nejoblíbenějších komedií. Pokud máte láskyplně a pečlivě vystavěný scénář (nominace na Oscara pro Cleese) a herce, kteří hrají s tak evidentní účastí, je nesmyslné řešit banální kosmetické vady.
Ryba jménem Wanda / A Fish Called Wanda (1988) | ČSFD.cz
Čtyři prohnaní lupiči - Wanda (Jamie Lee Curtis), Otto (Kevin Kline), Ken (Michael Palin) a George (Tom Georgeson) provedou dokonalou loupež vzácných klenotů.
Ryba jménem Wanda / Fish Called Wanda, A (1988) : 720p ...
Ryba jménem Wanda / Fish Called Wanda, A (1988) Jazyk : CZ 2.0 AC3 / EN 5.1 DTS Titulky : CZ / CZ forced / ...
Ryba jménem Wanda (1988) online ke zhlédnutí - Filmy ...
Ryba jménem Wanda. Čtyři prohnaní lupiči - Wanda (Jamie Lee Curtis), Otto (Kevin Kline), Ken (Michael Palin) a George (Tom Georgeson) provedou dokonalou loupež vzácných klenotů. George ale svým společníkům tak docela nevěří a klenoty ukryje na jiném místě, než bylo domluveno.
Film Ryba jménem Wanda (A Fish Called Wanda) 1988 online ...
Film Ryba jménem Wanda (A Fish Called Wanda) 1988 online ke shlédnutí - Wanda si privedie do Anglicka svojho nového tajného milenca Otta, aby jej pomohol - spolu s jej priateľmi Georgeom a Kenom ukradnúť diamanty v hodnote 20 miliónov dolárov. Wanda potom s Ottom vydajú Georgea polícii, aby mohli mať lup iba pre seba.


Stáhnout. 4k blu ray. MP4.1080p. Celý Film. Český Dabing. Download. iPad. Full Movie. iPhone. Stream. Ulozto.. Hd. České. 720p. Česká. Ke Shlednutí. Český Film. Ke shlédnutí. Film online. Sleduj Filmy. Cz titulky. Ke Stažení. Zdarma. Watch Free. BDrip. Cz dabing. DVDrip. 480p. Avi