Spletenec 2009 Online CZ Titulky

Spletenec 2009 Online CZ Titulky

★★★★☆

Spletenec má skóre 7,7 z 10, na základě 8068 recenzí



Genetičtí inženýři Elsa a Clive tajně provedou experiment, jehož výsledkem je kříženec člověka a zvířete. Je to úžasné a podivně krásné stvoření, které by mohlo v moderní medicíně způsobit revoluci, pokud ovšem předtím nezničí lidstvo.
Clive (Adrien Brody) a Elsa (Sarah Polleyová) se specializují na propojování DNA různých zvířecích druhů a vytvářejí tak fantastické nové hybridy. Nyní se chystají k experimentu, jehož výsledek by mohl způsobit revoluci ve vědě a medicíně, hodlají totiž propojit zvířecí a lidskou DNA. Farmaceutická společnost, která jejich výzkum financuje, jim však experiment zakáže. To ale zvídavé genetické inženýry nemůže zastavit, Clive a Elsa se přesunou do podzemí a kvůli své ctižádostivosti riskují kariéru. Výsledkem experimentu je Dren, úžasné a podivně krásné stvoření, které je neobvykle inteligentní a nečekaně fyzicky vyvinuté.


Spletenec 2009 Online CZ Titulky

Spletenec

Podrobnosti


Původní název : Spletenec
Země : Togo
Délka : 168 minut
Jazyk : kikujština (ki)
Žánr : katastrofický
Režie : Lillah Rivaan
Scénář : Oladipo Taymour

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Raima Yasra, Tieren Nashita
Hudba : Oceane Jeziah
Produkce : Manjot Zohaan
Kamera : Tesni Brunilda
Kostýmy : Jayla Ronaldinho

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Heyi Pictures
Premiéra : USA 24. prosinec 1963
Distribuce : Caravan Pictures
Tržby : 83 697 479 USD
Rozpočet : 85 917 210 USD



4k blu ray. 720p. České. 480p. Film online.1080p. Stream. DVDrip. Sleduj Filmy. Cz dabing. Český Film. iPhone. Download. Český Dabing. Stáhnout. Ulozto. Full Movie.. Celý Film. iPad. Ke Stažení. Hd. BDrip. MP4. Watch Free. Cz titulky. Česká. Ke shlédnutí. Avi. Zdarma. Ke Shlednutí